Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem AKPM’nin kararına tepkili

26.04.2017 - 12:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3969+ kez okundu.
 

Erdem AKPM’nin kararına tepkili

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi bugün skandal bir karara imza attı” dedi.

“TBMM'nin bir Milletvekili olarak bu kararı şiddetle kınıyorum” diyen Mehmet erdem, yaptığı açıklamada; “AKPM'nin AK Parti’li üyelerinin gayretli çabalarına rağmen bu karar alındı. Türkiye'nin AKPM'de denetim sürecine alınması kararını son derece yanlış buluyor ve tanımıyoruz.  Bu karar tüm teröristleri ve darbecileri cesaretlendiren bir karardır. FETÖ'ye terör örgütü diyemeyen, hendekleri kazan PKK'lıları ve şiddeti övenleri masumlaştıran AKPM kararı kelimenin tam manasıyla bir akıl tutulmasıdır. AKPM, bugün aldığı kararla Türkiye'de terör saldırılarında şehit olanları, gazileri, öksüz kalanları, FETÖ darbe girişimini, Meclisin bombalanmasını, Cumhurbaşkanımıza suikast girişimini umursamadığını ve görmezden geldiğini gösterdi. AKPM'nin bu kararını reddediyoruz. AKPM'nin bu kararına destek veren HDP'li Milletvekillerini de şiddetle kınıyoruz. HDP Milletvekilleri Türkiye aleyhine alınan bu karara destek vermekle terör örgütünün safında yer almış olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. AB bir yol ayrımına gelmiştir.Türkiye ile ilgili tavrını ve kararını net ortaya koymak durumundadır. Terör örgütlerinden yana mı tavır alacak? Yoksa Türkiye Cumhuriyetinden yana mı? Buna göre biz de yolumuza AB'nin kararına göre devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi bugün skandal bir karara imza attı” dedi.

“TBMM'nin bir Milletvekili olarak bu kararı şiddetle kınıyorum” diyen Mehmet erdem, yaptığı açıklamada; “AKPM'nin AK Parti’li üyelerinin gayretli çabalarına rağmen bu karar alındı. Türkiye'nin AKPM'de denetim sürecine alınması kararını son derece yanlış buluyor ve tanımıyoruz.  Bu karar tüm teröristleri ve darbecileri cesaretlendiren bir karardır. FETÖ'ye terör örgütü diyemeyen, hendekleri kazan PKK'lıları ve şiddeti övenleri masumlaştıran AKPM kararı kelimenin tam manasıyla bir akıl tutulmasıdır. AKPM, bugün aldığı kararla Türkiye'de terör saldırılarında şehit olanları, gazileri, öksüz kalanları, FETÖ darbe girişimini, Meclisin bombalanmasını, Cumhurbaşkanımıza suikast girişimini umursamadığını ve görmezden geldiğini gösterdi. AKPM'nin bu kararını reddediyoruz.

AKPM'nin bu kararına destek veren HDP'li Milletvekillerini de şiddetle kınıyoruz. HDP Milletvekilleri Türkiye aleyhine alınan bu karara destek vermekle terör örgütünün safında yer almış olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. AB bir yol ayrımına gelmiştir.Türkiye ile ilgili tavrını ve kararını net ortaya koymak durumundadır. Terör örgütlerinden yana mı tavır alacak? Yoksa Türkiye Cumhuriyetinden yana mı? Buna göre biz de yolumuza AB'nin kararına göre devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.