Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdal Demir başvurusunu yaptı

SİYASET 09.05.2018 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3570+ kez okundu.
 

Erdal Demir başvurusunu yaptı

24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde CHP Aydın milletvekilliği için 2 Mayıs günü CHP Genel Merkezine aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AYDIN- Dört dönemdir CHP'den milletvekilli aday adayı olan Erdal Demir, 5 yıl Aydın bölgesi, Denizli ve Selçuk dahil Alevi kültür Dernekleri Genel Başkanlığı'na bağlı, 4. Bölge Başkanlığı (Kanaat Önderliği), halen Tüm Emekliler Sendikası Aydın İl Merkez Şube Başkanlığı, Aydın bölgesine yayın yapmakta olan Yeni Ufuk Gazetesi Siyaset ve Ekonomi üzerine Köşe Yazarlığı yapmakta olduğunu belirtti. Erdal Demir, aday aylığı başvurusunun ardından Samsun'a geçerek, Mustafa Kemal Atatürk'ün samsun'a ayak bastığı Bandırma Vapuru'nun önünde gerçekleştirilen bir canlı yayıyla da kamuoyuna aday adaylığı ile de mesajını gönderdi. CHP Milletvekili aday adayı Demir  yaptığı açıklama şu sözlere yer verdi: "Artık TBMM’de görev almaya hazır ve o olgunlukta kendimi görüyorum. Yıllardır partime yaptığım hizmetlerin devamını milletin vekili olarak devam ettirmek için, siyaset milletim adına katkı koymak için aday adayıyım. Bizim için Cumhuriyet ve Atatürk olgusu, CHP’nin temel ilkelerinin kendisini var kılan kavramların özüdür. Millet ve ülkü, vatan ve beka, cumhuriyet ve demokrasi vazgeçilmez sevdanın mihenk taşlarıdır! Bu kavramların aydınlığında doğmuş ama ne var ki bugün makûs kaderi yıkmakla sorumlu bizler, devletin bekasını, milletin ülküsünü yaşatmak sorumluluğunu üstlenmek konusunda önceliğimizi yitirmeden çalışmaya ve sorumluluk almaya devam edeceğiz. Ülkenin menfaatini her şeyin üzerinde görme düsturuyla ve anlayışıyla görev almaya ve taşımaya hazırım. Bu toplumun bizlere verdiği ahlak ve dürüstlük duygusunu taşıyarak ülke, partimiz, şehrimiz ve çocuklarımıza hizmet etmek, AKP zihniyetinin getirdiği menfaatçi, kirlenmiş siyasetten kurtulmak; ilkeli, adil, akılcı siyasete geçiş adına çalışmak biz vatan sevdalılarının görevidir! Memleketin bekası her şeyden önemlidir, görevdir. Duruşumuzu bu ahlak ve siyasi terbiye ile olgunlaştırdık. Devletin, rejimin ve milletin teminatı olan CHP’nin kapısında ki kadim duruşumuzu değiştirmedik, bugünde bu yerden devam etme ahlakına sarılarak yola çıkmaya, görev almak için 1991'den buyana partimin her konuda görevlerini üstlenmiş, Aydın da basın da ki medya kollarımızla (Gazete, Radyo) yapılan tüm hizmetleri eksiksiz izlemiş, partimizin yaptığı tüm doğru hamleleri basına taşıyarak, bölgemde ki yerel iktidarımıza tüm katkılarımızı koymaktan parti tüzük ve disiplinini dışına çıkmamış, var olan kusurlarda ahenkli ve üsluba uygun dille eleştirerek yerine pozitif düşünce ve davranışları sağlamaya çalışmış bir basın anlayışının içerisinde hizmeti en üst düzeyde sürdürmeye devam ediyorum. Yarınlarda ki görevim; bu milletin makûs kaderini kırmak için, ülkemin üzerindeki kara bulutları dağıtmak için, yarınların özgür ve aydınlık ülkesini geleceğe taşıyıp, yeni nesillere emanet etmek için, görev almaktır." Gezgin Değirmenci
24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde CHP Aydın milletvekilliği için 2 Mayıs günü CHP Genel Merkezine aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AYDIN- Dört dönemdir CHP'den milletvekilli aday adayı olan Erdal Demir, 5 yıl Aydın bölgesi, Denizli ve Selçuk dahil Alevi kültür Dernekleri Genel Başkanlığı'na bağlı, 4. Bölge Başkanlığı (Kanaat Önderliği), halen Tüm Emekliler Sendikası Aydın İl Merkez Şube Başkanlığı, Aydın bölgesine yayın yapmakta olan Yeni Ufuk Gazetesi Siyaset ve Ekonomi üzerine Köşe Yazarlığı yapmakta olduğunu belirtti.

Erdal Demir, aday aylığı başvurusunun ardından Samsun'a geçerek, Mustafa Kemal Atatürk'ün samsun'a ayak bastığı Bandırma Vapuru'nun önünde gerçekleştirilen bir canlı yayıyla da kamuoyuna aday adaylığı ile de mesajını gönderdi.

CHP Milletvekili aday adayı Demir  yaptığı açıklama şu sözlere yer verdi:

"Artık TBMM’de görev almaya hazır ve o olgunlukta kendimi görüyorum. Yıllardır partime yaptığım hizmetlerin devamını milletin vekili olarak devam ettirmek için, siyaset milletim adına katkı koymak için aday adayıyım.

Bizim için Cumhuriyet ve Atatürk olgusu, CHP’nin temel ilkelerinin kendisini var kılan kavramların özüdür.

Millet ve ülkü, vatan ve beka, cumhuriyet ve demokrasi vazgeçilmez sevdanın mihenk taşlarıdır!

Bu kavramların aydınlığında doğmuş ama ne var ki bugün makûs kaderi yıkmakla sorumlu bizler, devletin bekasını, milletin ülküsünü yaşatmak sorumluluğunu üstlenmek konusunda önceliğimizi yitirmeden çalışmaya ve sorumluluk almaya devam edeceğiz. Ülkenin menfaatini her şeyin üzerinde görme düsturuyla ve anlayışıyla görev almaya ve taşımaya hazırım. Bu toplumun bizlere verdiği ahlak ve dürüstlük duygusunu taşıyarak ülke, partimiz, şehrimiz ve çocuklarımıza hizmet etmek, AKP zihniyetinin getirdiği menfaatçi, kirlenmiş siyasetten kurtulmak; ilkeli, adil, akılcı siyasete geçiş adına çalışmak biz vatan sevdalılarının görevidir!

Memleketin bekası her şeyden önemlidir, görevdir. Duruşumuzu bu ahlak ve siyasi terbiye ile olgunlaştırdık. Devletin, rejimin ve milletin teminatı olan CHP’nin kapısında ki kadim duruşumuzu değiştirmedik, bugünde bu yerden devam etme ahlakına sarılarak yola çıkmaya, görev almak için 1991'den buyana partimin her konuda görevlerini üstlenmiş, Aydın da basın da ki medya kollarımızla (Gazete, Radyo) yapılan tüm hizmetleri eksiksiz izlemiş, partimizin yaptığı tüm doğru hamleleri basına taşıyarak, bölgemde ki yerel iktidarımıza tüm katkılarımızı koymaktan parti tüzük ve disiplinini dışına çıkmamış, var olan kusurlarda ahenkli ve üsluba uygun dille eleştirerek yerine pozitif düşünce ve davranışları sağlamaya çalışmış bir basın anlayışının içerisinde hizmeti en üst düzeyde sürdürmeye devam ediyorum.

Yarınlarda ki görevim; bu milletin makûs kaderini kırmak için, ülkemin üzerindeki kara bulutları dağıtmak için, yarınların özgür ve aydınlık ülkesini geleceğe taşıyıp, yeni nesillere emanet etmek için, görev almaktır."

Gezgin Değirmenci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.