Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ercüment Savran güven tazeledi

GÜNCEL 14.11.2016 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1666+ kez okundu.
 

Ercüment Savran güven tazeledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Germencik Şubesi olağan kongresi yapıldı.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Germencik Şubesi Olağan Genel Kurulunu Ümit Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Şube Başkanı Ercüment Savran kongrede tek listeyle gidilen seçimde yeniden seçildi. Divan Başkanlığını Fikret Akkılıç'ın yaptığı olağan genel kurulda, yeni yönetim belirlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda yeni yönetim belli oldu. Tek liste ile gidilen olağanüstü kongrede yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Ercüment Savran,Halil çapakçıoğlu,Abdullah Güraslan,Yalçın Akder,Mehmet Akkayaoğlu,Mehmet Zeytin,Gül Behat. ADD Başkanı Savran, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hepimizin temel görevi, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyete hem de onun düşüncesinden dolayı mağdur olanlara sahip çıkmamızdır. Milletimizin, millet egemenliğine, birliğine ve vatan bütünlüğüne ağır saldırıların yapıldığı günleri yaşıyoruz. Bir yandan vatanseverler ABD tertipleriyle mahpushanelere dolduruluyor. Diğer yandan bölücü yıkıcılık kalkışma içinde ve Doğu’da kentleri yakıp yıkıyor. Bölücü terör ve irtica dış güçler tarafından hiçbir zaman bu denli açıkça desteklenip himayeye edilmemiştir.”
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Germencik Şubesi olağan kongresi yapıldı.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Germencik Şubesi Olağan Genel Kurulunu Ümit Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Ercüment Savran kongrede tek listeyle gidilen seçimde yeniden seçildi. Divan Başkanlığını Fikret Akkılıç'ın yaptığı olağan genel kurulda, yeni yönetim belirlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda yeni yönetim belli oldu. Tek liste ile gidilen olağanüstü kongrede yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan Ercüment Savran,Halil çapakçıoğlu,Abdullah Güraslan,Yalçın Akder,Mehmet Akkayaoğlu,Mehmet Zeytin,Gül Behat.

ADD Başkanı Savran, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hepimizin temel görevi, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyete hem de onun düşüncesinden dolayı mağdur olanlara sahip çıkmamızdır. Milletimizin, millet egemenliğine, birliğine ve vatan bütünlüğüne ağır saldırıların yapıldığı günleri yaşıyoruz. Bir yandan vatanseverler ABD tertipleriyle mahpushanelere dolduruluyor. Diğer yandan bölücü yıkıcılık kalkışma içinde ve Doğu’da kentleri yakıp yıkıyor. Bölücü terör ve irtica dış güçler tarafından hiçbir zaman bu denli açıkça desteklenip himayeye edilmemiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.