Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Enver Salih Dinçer taziye mesajı yayınladı

GÜNCEL 06.02.2020 - 15:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4209+ kez okundu.
 

Enver Salih Dinçer taziye mesajı yayınladı

Ülkemizde birbiri ardına gelen felaketlerin acıları dinmeden, Van'daki çığ felaketi bizi derinden yaralamıştır.

ÇİNE -  Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Van'da meydene gelen çığ faciasında şehihit olan Çineli Jandarma Uzman Çavuş Muammer Keskin için taziye mesajı yayınladı. Başkan Dinçer yayınladığı mesajında, "Ülkemizde birbiri ardına gelen felaketlerin acıları dinmeden, Van'daki çığ felaketi bizi derinden yaralamıştır. Van Bahçesaray’da  meydana gelen çığ afeti arama çalışmalarında görev yaparken ikinci çığ felaketiyle birlikte İlçemizin evladı Jandarma Uzman Çavuş Muhammer Keskin şehit düşmüş, acımız bir kat daha artmıştır. Çığ felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, Çinemizin ve Milletimizin başı sağ olsun" dedi.
Ülkemizde birbiri ardına gelen felaketlerin acıları dinmeden, Van'daki çığ felaketi bizi derinden yaralamıştır.

ÇİNE -  Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Van'da meydene gelen çığ faciasında şehihit olan Çineli Jandarma Uzman Çavuş Muammer Keskin için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Dinçer yayınladığı mesajında, "Ülkemizde birbiri ardına gelen felaketlerin acıları dinmeden, Van'daki çığ felaketi bizi derinden yaralamıştır. Van Bahçesaray’da  meydana gelen çığ afeti arama çalışmalarında görev yaparken ikinci çığ felaketiyle birlikte İlçemizin evladı Jandarma Uzman Çavuş Muhammer Keskin şehit düşmüş, acımız bir kat daha artmıştır.

Çığ felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, Çinemizin ve Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.