Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Engellileri sevindiren site

GENEL 02.09.2018 - 17:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3657+ kez okundu.
 

Engellileri sevindiren site

Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan Konya Kültür Sitesi sakinlerinin, 7 yıl önce engelliler yararına başlattığı kermes bu yıl da düzenledi.

AYDIN- Kermesten elde edilen gelirle alınan üç akülü sandalye engelli vatandaşlara teslim edildi. Didim Altınkum Mahallesi Konya Kültür Sitesi’nde bu yıl yedincisi düzenlenen yaz kermesinden elde edilen gelirle ve yardımlarla alınan 3 akülü araç üç engelliye teslim edildi. Ağustos ayı boyunca devam eden kermesin sonunda düzenlenen etkinliğe Didim Belediye Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Site Başkanı Ergun Ünüvar ile site sakinleri katıldı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, “Sitemizin sosyal dayanışma örneğiyle güzel işler yapıyorsunuz. Sizlerle övünüyoruz ve takdir ediyoruz. Burada engelli vatandaşlarımızı sevindiriyoruz. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Konya Kültür Sitesi’nin bu zamana kadar 25 engelliyi sevindirdiğini ifade ederek, “Kendilerinin yeri bizim yanımızda çok ayrı ne söylesek az. Onlar adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu yıl da 17 bin 800 TL bir para teslim edildi. Bunun 14 bin 300 TL'si ile 3 akülü sandalye aldık. Bunları teslim edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Söke’nin Bağarası Mahallesi’nde yaşayan Gülümser Kemikli’ye, Didim Balat Mahallesi’nde yaşayan Fatma Acar’a ve Efeler Mahallesi’nde yaşayan Özgür Pekediz’e akülü tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.
Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan Konya Kültür Sitesi sakinlerinin, 7 yıl önce engelliler yararına başlattığı kermes bu yıl da düzenledi.

AYDIN- Kermesten elde edilen gelirle alınan üç akülü sandalye engelli vatandaşlara teslim edildi.

Didim Altınkum Mahallesi Konya Kültür Sitesi’nde bu yıl yedincisi düzenlenen yaz kermesinden elde edilen gelirle ve yardımlarla alınan 3 akülü araç üç engelliye teslim edildi. Ağustos ayı boyunca devam eden kermesin sonunda düzenlenen etkinliğe Didim Belediye Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Site Başkanı Ergun Ünüvar ile site sakinleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, “Sitemizin sosyal dayanışma örneğiyle güzel işler yapıyorsunuz. Sizlerle övünüyoruz ve takdir ediyoruz. Burada engelli vatandaşlarımızı sevindiriyoruz. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Konya Kültür Sitesi’nin bu zamana kadar 25 engelliyi sevindirdiğini ifade ederek, “Kendilerinin yeri bizim yanımızda çok ayrı ne söylesek az. Onlar adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu yıl da 17 bin 800 TL bir para teslim edildi. Bunun 14 bin 300 TL'si ile 3 akülü sandalye aldık. Bunları teslim edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Söke’nin Bağarası Mahallesi’nde yaşayan Gülümser Kemikli’ye, Didim Balat Mahallesi’nde yaşayan Fatma Acar’a ve Efeler Mahallesi’nde yaşayan Özgür Pekediz’e akülü tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.