Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Engellilerden yaşlılara Anneler Günü ziyareti

GÜNCEL 12.05.2019 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4087+ kez okundu.
 

Engellilerden yaşlılara Anneler Günü ziyareti

10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Belediyesi ve Didim ve Yöresi Engelliler Derneği tarafından Didim Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

AYDIN - Anneler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette, Huzur evinde bulunan kadınların Anneler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelliler Masası Başkanı Esma Durmaz, Huzurevi’nde bulunan kadınlara çiçek dağıtırken, Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş da huzur evi sakinlerine Türk Bayrağı hediye etti. Etkinlikte konuşan Durmaz, Engelliler Haftası’nın yaşlı, güçsüz ve bakıma muhtaç olan insanlarımızı da kapsadığını belirterek etkinliğin bu yüzden gerçekleştirildiğini belirtti ve “Sizler başımızın tacısınız, hepinizi çok seviyoruz” diye konuştu. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, “Annelerimizi, babalarımızı çok seviyoruz. Onlar bizim en kıymetli değerlerimizdir. Bizler elimizden geldiğince yaşlı ve yardıma muhtaç olan herkesin yardımına koşmaya çalışıyoruz ancak iş güç arasında ancak bu kadar oluyor. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından şarkılar söylendi, huzur evindeki yaşlılar gönüllerince eğlendi.
10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Belediyesi ve Didim ve Yöresi Engelliler Derneği tarafından Didim Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

AYDIN - Anneler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette, Huzur evinde bulunan kadınların Anneler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelliler Masası Başkanı Esma Durmaz, Huzurevi’nde bulunan kadınlara çiçek dağıtırken, Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş da huzur evi sakinlerine Türk Bayrağı hediye etti.

Etkinlikte konuşan Durmaz, Engelliler Haftası’nın yaşlı, güçsüz ve bakıma muhtaç olan insanlarımızı da kapsadığını belirterek etkinliğin bu yüzden gerçekleştirildiğini belirtti ve “Sizler başımızın tacısınız, hepinizi çok seviyoruz” diye konuştu.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, “Annelerimizi, babalarımızı çok seviyoruz. Onlar bizim en kıymetli değerlerimizdir. Bizler elimizden geldiğince yaşlı ve yardıma muhtaç olan herkesin yardımına koşmaya çalışıyoruz ancak iş güç arasında ancak bu kadar oluyor. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından şarkılar söylendi, huzur evindeki yaşlılar gönüllerince eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.