Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Engelliler Köyü’nde atölye çalışmaları devam ediyor

GENEL 13.10.2018 - 16:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1887+ kez okundu.
 

Engelliler Köyü’nde atölye çalışmaları devam ediyor

Kuşadası Belediyesi, Erdoğan Öven Engelliler Köyü'nde eğitim gören engelli öğrencilere yönelik “Pet Şişeden Saksı Yapımı” atölyesi düzenledi.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan koordinatörlüğünde düzenlenen etkinliğe katılan engelli öğrenciler birbirinden güzel saksılar yaparak verimli ve keyifli vakit geçirdi. Engellilerin odaklanma sürelerini arttırmalarını sağlamak, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan engelli öğrenciler pet şişelerden ve renkli kâğıtlardan yaptıkları saksılara çim tohumu ekti. Kuşadası Belediyesi düzenlenen atölye çalışmalarında keyifli vakit geçiren engelli öğrencilere yönelik olarak yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.
Kuşadası Belediyesi, Erdoğan Öven Engelliler Köyü'nde eğitim gören engelli öğrencilere yönelik “Pet Şişeden Saksı Yapımı” atölyesi düzenledi.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan koordinatörlüğünde düzenlenen etkinliğe katılan engelli öğrenciler birbirinden güzel saksılar yaparak verimli ve keyifli vakit geçirdi.

Engellilerin odaklanma sürelerini arttırmalarını sağlamak, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan engelli öğrenciler pet şişelerden ve renkli kâğıtlardan yaptıkları saksılara çim tohumu ekti. Kuşadası Belediyesi düzenlenen atölye çalışmalarında keyifli vakit geçiren engelli öğrencilere yönelik olarak yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.