Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Engelliler için kapak topladılar

EKONOMİ 02.06.2015 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3049+ kez okundu.
 

Engelliler için kapak topladılar

Nazilli Zübeyde Anaokulu öğrencileri, engellilere destek olmak için başlattıkları kampanya ile topladıkları 973 kilogram mavi kapağı Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek’e teslim etti.

Nazilli Zübeyde Anaokulu öğrencileri, engellilere destek olmak için başlattıkları kampanya ile topladıkları 973 kilogram mavi kapağı Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek’e teslim etti. Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, anaokulu öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek’i belediye başkanlığı makamında ziyaret ederek anaokulu öğrencilerinin engellilere tekerlekli sandalye alınması amacı başlattıkları kampanya sonucu toplamış oldukları 973 kilogram kapağı Başkan Vekili Erkin Özbek’e teslim ettiler. Zübeyde Hanım anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, proje kapsamında okul öğrencilerinin bir engelli vatandaşa yardımcı olabilmek için topladıkları plastik mavi kapakları Nazilli Belediyesinin de bu güne kadar birçok engelliye sahip çıkmasından dolayı Nazilli Belediyesine getirdiklerini ifade etti. Bu proje ile bir engelli vatandaşa destek olabilecekleri için mutlu olduklarını söyleyen Toprakçı düzenledikleri kampanya ile öğrencilerde sosyal sorumluluk bilinci oluşturduklarını ifade etti. Öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Nazilli Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek, "Bu çocuklarımız sosyal sorumluluğun en güzel örneğini göstererek emek emek topladıkları mavi kapaklarla bir engelli vatandaşımızın daha yaşamını kolaylaştıracaklar. Bu kampanyaya da emeği geçen başta minik öğrencilerimiz olmak üzere onların öğretmenleri ve velilerimize de engelli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.  Alınacak engelli aracı şimdiden hayırlı olsun" dedi. Ziyaretin ardından Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin toplamış olduğu mavi kapaklar Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özer’e teslim edildi.
Nazilli Zübeyde Anaokulu öğrencileri, engellilere destek olmak için başlattıkları kampanya ile topladıkları 973 kilogram mavi kapağı Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek’e teslim etti.

Nazilli Zübeyde Anaokulu öğrencileri, engellilere destek olmak için başlattıkları kampanya ile topladıkları 973 kilogram mavi kapağı Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek’e teslim etti.

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, anaokulu öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek’i belediye başkanlığı makamında ziyaret ederek anaokulu öğrencilerinin engellilere tekerlekli sandalye alınması amacı başlattıkları kampanya sonucu toplamış oldukları 973 kilogram kapağı Başkan Vekili Erkin Özbek’e teslim ettiler.

Zübeyde Hanım anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, proje kapsamında okul öğrencilerinin bir engelli vatandaşa yardımcı olabilmek için topladıkları plastik mavi kapakları Nazilli Belediyesinin de bu güne kadar birçok engelliye sahip çıkmasından dolayı Nazilli Belediyesine getirdiklerini ifade etti. Bu proje ile bir engelli vatandaşa destek olabilecekleri için mutlu olduklarını söyleyen Toprakçı düzenledikleri kampanya ile öğrencilerde sosyal sorumluluk bilinci oluşturduklarını ifade etti.

Öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Nazilli Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek, "Bu çocuklarımız sosyal sorumluluğun en güzel örneğini göstererek emek emek topladıkları mavi kapaklarla bir engelli vatandaşımızın daha yaşamını kolaylaştıracaklar. Bu kampanyaya da emeği geçen başta minik öğrencilerimiz olmak üzere onların öğretmenleri ve velilerimize de engelli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.  Alınacak engelli aracı şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Ziyaretin ardından Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin toplamış olduğu mavi kapaklar Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özer’e teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.