Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Engelliler Günü’nde öğle yemeği düzenlendi

GENEL 04.12.2019 - 14:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2982+ kez okundu.
 

Engelliler Günü’nde öğle yemeği düzenlendi

03 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Didim'de öğle yemeği düzenlendi.

AYDIN - Didim Belediyesi Barış Kafeteryası’nda düzenlenen öğle yemeğine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynel Şener, Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu ve Belediye Meclis Üyeleri, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyeleri engelli vatandaşlar katıldı. Öğle yemeğinde engelli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atabay, “İlçemizde engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımızda önümüzdeki süreçlerde devam edecektir” ifadelerini kullandı.          
03 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Didim'de öğle yemeği düzenlendi.

AYDIN - Didim Belediyesi Barış Kafeteryası’nda düzenlenen öğle yemeğine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynel Şener, Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu ve Belediye Meclis Üyeleri, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyeleri engelli vatandaşlar katıldı.

Öğle yemeğinde engelli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atabay, “İlçemizde engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımızda önümüzdeki süreçlerde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.