Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Engelliler buluştu

GENEL 28.07.2017 - 19:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3819+ kez okundu.
 

Engelliler buluştu

Aydın’ın Efeler ilçesinde Altınokta Körler Derneği üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ninde katkıları ile düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN- Efeler Turistik Parkı Salonunda düzenlenen dayanışma yemeğinde bir konuşma yapan Altınokta Körler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Bayram Özen, “Biz her şeyden önce kendimizi engelli olarak görmüyoruz. Engellenmiş olarak görüyoruz. Düşünün ki bebek arabasıyla dolaşan bir hamile kadının geçiş noktasında gelişi güzel park eden bir aracın nasıl onun gelişine engel oluyorsa aynı şekilde bizimde geçiş noktamızda engel teşkil etmektedir. Gelişi güzel açılan esnaf standların nasıl ki normal bir birey görürken kendisine engel oluyorsa bu da bize engel oluyor. Dolayısıyla biz bu toplumda hep şunu istedik ve el nihayet bir kişi ile başladığımız bu yolculuk şu anda yüzler ve binlere ulaştı. Bu güne kadar destek olan valilik, kaymakamlıklar, belediyeler ve sivil toplum örgütleri ile duyarlı vatandaşlara teşekkür ederim” diye konuştu. Düzenlenen dayanışma yemeğine sivil tolum kuruluşu temsilcileri yanı sıra engelli ve engelli yakınları da katıldı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde Altınokta Körler Derneği üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ninde katkıları ile düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN- Efeler Turistik Parkı Salonunda düzenlenen dayanışma yemeğinde bir konuşma yapan Altınokta Körler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Bayram Özen, “Biz her şeyden önce kendimizi engelli olarak görmüyoruz. Engellenmiş olarak görüyoruz. Düşünün ki bebek arabasıyla dolaşan bir hamile kadının geçiş noktasında gelişi güzel park eden bir aracın nasıl onun gelişine engel oluyorsa aynı şekilde bizimde geçiş noktamızda engel teşkil etmektedir. Gelişi güzel açılan esnaf standların nasıl ki normal bir birey görürken kendisine engel oluyorsa bu da bize engel oluyor. Dolayısıyla biz bu toplumda hep şunu istedik ve el nihayet bir kişi ile başladığımız bu yolculuk şu anda yüzler ve binlere ulaştı. Bu güne kadar destek olan valilik, kaymakamlıklar, belediyeler ve sivil toplum örgütleri ile duyarlı vatandaşlara teşekkür ederim” diye konuştu.

Düzenlenen dayanışma yemeğine sivil tolum kuruluşu temsilcileri yanı sıra engelli ve engelli yakınları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.