Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Engelli vatandaşın yüzünü güldürdü

YAŞAM 31.12.2015 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2763+ kez okundu.
 

Engelli vatandaşın yüzünü güldürdü

Didimli hayırsever engelli vatandaşın yüzünü güldürdü

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, hayırsever Abdullah Karabulut’un katkılarıyla alınan Akülü sandalye’yi yüzde 96 fiziksel engelli Hüseyin Alkılıç’a teslim etti. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, hayırseverlerin bağışları ve derneğin katkılarıyla %96 fiziksel engelli Hüseyin Alkılıç’a Akülü sandalye teslim etti. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş Alkılıç’ın 1 yıl önce kendilerinden akülü sandalye talep ettiğini ve ardından Eskişehir’e gitmesinden dolayı sandalyesini bir yıl sonra kendisine teslim ettiklerini belirterek “Hüseyin Alkılıç Cumhuriyet Mahallesinde oturan ve dernek üyesi olan bir arkadaşımız; 1 yıl önce bizde akülü sandalye talepleri vardı. Biz de hayırsever Abdullah Karabulut’un katkılarıyla ve derneğimizin destekleriyle akülü sandalyesini alıp kendisine teslim ettik. Derneğimizin bu konuda yardımlarını sürüyor. Duyarlı vatandaşlarımızın ve hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu. 
Didimli hayırsever engelli vatandaşın yüzünü güldürdü

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, hayırsever Abdullah Karabulut’un katkılarıyla alınan Akülü sandalye’yi yüzde 96 fiziksel engelli Hüseyin Alkılıç’a teslim etti.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, hayırseverlerin bağışları ve derneğin katkılarıyla %96 fiziksel engelli Hüseyin Alkılıç’a Akülü sandalye teslim etti.

Dernek Başkanı Bedri Altıntaş Alkılıç’ın 1 yıl önce kendilerinden akülü sandalye talep ettiğini ve ardından Eskişehir’e gitmesinden dolayı sandalyesini bir yıl sonra kendisine teslim ettiklerini belirterek “Hüseyin Alkılıç Cumhuriyet Mahallesinde oturan ve dernek üyesi olan bir arkadaşımız; 1 yıl önce bizde akülü sandalye talepleri vardı. Biz de hayırsever Abdullah Karabulut’un katkılarıyla ve derneğimizin destekleriyle akülü sandalyesini alıp kendisine teslim ettik. Derneğimizin bu konuda yardımlarını sürüyor. Duyarlı vatandaşlarımızın ve hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.