Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kale;“Engelleri birlikte aşacağız”

EKONOMİ 05.12.2015 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2128+ kez okundu.
 

Kale;“Engelleri birlikte aşacağız”

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçedeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek birer çiçek takdim ederken, ihtiyaç sahibi üç engelli vatandaşa da birer adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Kale’nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyan engelli vatandaşlarımız “Allah senden razı olsun. Her zaman yanımızda olmaya bizleri yalnız bırakmamaya çalışıyorsun. Bize vermiş olduğun tüm destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi. Başkan Kale, ise yaptığı ziyaretlerde İncirliova Belediyesi’nin engelli vatandaşlarının her zaman yanında olacağını vurgulayarak “Sizin derdiniz, sıkıntınız benim derdim, benim sıkıntımdır. İnşallah hep birlikte engelleri aşacağız” dedi. BAŞKAN KALE’DEN ENGELSİZ PARK MÜJDESİ İncirliova’da yaşayan engelli vatandaşların yaşadığı sorunları ve temel ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ifade eden Başkan Kale; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz genelindeki tüm engelli vatandaşlarımıza ulaşma gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar 40 yürüme engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye, görme engelli iki kardeşimiz için de görme engelliler için özel tasarlanmış bilgisayar ve programını hediye ettik. Bazı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımız için gıda, yakacak, evde sağlık hizmeti, hastane ulaşımını sağlayacak araç desteği ile nakdi yardımlarımızı da yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca, engelli vatandaşlarımızın evlerinden dışarıya rahat çıkabilmeleri için evlerindeki bazı tamirat işlerini de gerçekleştiriyoruz. Bizler sadece özel günlerde değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. İncirliova Belediye Başkanlığı 2016 yatırım programı kapsamında bir adet “ Engelsiz Park” Projelerinin de bulunduğunu müjdeleyen Başkan Kale; “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılmaları ve evlerde hapis kalmamaları için 2016 yılı içerisinde sadece engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yararlanabileceği özel tasarlanmış bir adet park ve sosyal tesisi yapmayı planlıyoruz” dedi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçedeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek birer çiçek takdim ederken, ihtiyaç sahibi üç engelli vatandaşa da birer adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Kale’nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyan engelli vatandaşlarımız “Allah senden razı olsun. Her zaman yanımızda olmaya bizleri yalnız bırakmamaya çalışıyorsun. Bize vermiş olduğun tüm destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

Başkan Kale, ise yaptığı ziyaretlerde İncirliova Belediyesi’nin engelli vatandaşlarının her zaman yanında olacağını vurgulayarak “Sizin derdiniz, sıkıntınız benim derdim, benim sıkıntımdır. İnşallah hep birlikte engelleri aşacağız” dedi.

BAŞKAN KALE’DEN ENGELSİZ PARK MÜJDESİ

İncirliova’da yaşayan engelli vatandaşların yaşadığı sorunları ve temel ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ifade eden Başkan Kale; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz genelindeki tüm engelli vatandaşlarımıza ulaşma gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar 40 yürüme engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye, görme engelli iki kardeşimiz için de görme engelliler için özel tasarlanmış bilgisayar ve programını hediye ettik. Bazı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımız için gıda, yakacak, evde sağlık hizmeti, hastane ulaşımını sağlayacak araç desteği ile nakdi yardımlarımızı da yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca, engelli vatandaşlarımızın evlerinden dışarıya rahat çıkabilmeleri için evlerindeki bazı tamirat işlerini de gerçekleştiriyoruz. Bizler sadece özel günlerde değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İncirliova Belediye Başkanlığı 2016 yatırım programı kapsamında bir adet “

Engelsiz Park” Projelerinin de bulunduğunu müjdeleyen Başkan Kale; “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılmaları ve evlerde hapis kalmamaları için 2016 yılı içerisinde sadece engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yararlanabileceği özel tasarlanmış bir adet park ve sosyal tesisi yapmayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.