Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Enerya’dan Aydın’a özel taksit kampanyası

EKONOMİ 26.09.2018 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3248+ kez okundu.
 

Enerya’dan Aydın’a özel taksit kampanyası

Aydın, doğal gaz ekonomisi ve konforuyla buluşuyor

AYDIN- Enerya’nın, doğal gaz aboneliğinde Aydın’a özel bir kampanya başlattığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanyada Aydınlılar, kredi kartıyla bağlantı bedelini 6 taksitle ödeyebilecekler. Enerya, Aydın’da kış öncesi doğal gaz bağlantı bedeline taksit kampanyası başlattı. Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, “Aydınlılar için özel bir kampanya düzenledik. Bu kampanya ile ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğal gazı, en uygun ödeme koşullarıyla Aydınlılarla buluşturuyoruz. 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanyada Aydınlılar kredi kartıyla bağlantı bedelini 6 taksitle ödeyebilecekler” diye konuştu. ONLINE ABONELİK BAŞLADI Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, Aydınlıların artık müşteri hizmetleri ofislerine gelmeden kolayca abone olabileceklerini belirterek, “Doğal gaz dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Doğal gaz abonesi olmayı kolaylaştırdık. Doğal gaz ekonomisi ve konforunu yaşamak isteyenler müşteri hizmetleri merkezlerimize gelmeden web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden evlerinden ya da ofislerinden kredi kartıyla ödeme yaparak doğal gaz abonesi olabilecekler. Kampanya döneminde abonelik işlemlerinde taksit uygulaması da geçerli olacak” diye konuştu. Ersöz, Aydınlıları doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşmaya çağırarak, şöyle devam etti: “Doğal gaz abonesi olmak isteyen Aydınlıları, 4 (dört) dakika gibi kısa bir sürede kendi işlemlerini yapabilecekleri 7/24 kesintisiz hizmet sunan güvenli ve konforlu bir platforma kavuşturduk. Bu platformla abonelerimiz müşteri hizmetleri merkezlerine gelmeden evlerinden ya da ofislerinden www.enerya.com.tr adresi üzerinden abonelik sözleşmesi işlemlerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecekler. Online Abonelik Sözleşmesi işlemi tamamlandığında abonemize mesafeli sözleşme, tahsilat makbuzu ve süreci aktardığımız e-posta gönderilerek randevu süreci hızlıca ilerletilmektedir.”
Aydın, doğal gaz ekonomisi ve konforuyla buluşuyor

AYDIN- Enerya’nın, doğal gaz aboneliğinde Aydın’a özel bir kampanya başlattığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanyada Aydınlılar, kredi kartıyla bağlantı bedelini 6 taksitle ödeyebilecekler.

Enerya, Aydın’da kış öncesi doğal gaz bağlantı bedeline taksit kampanyası başlattı. Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, “Aydınlılar için özel bir kampanya düzenledik. Bu kampanya ile ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğal gazı, en uygun ödeme koşullarıyla Aydınlılarla buluşturuyoruz. 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanyada Aydınlılar kredi kartıyla bağlantı bedelini 6 taksitle ödeyebilecekler” diye konuştu.

ONLINE ABONELİK BAŞLADI

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, Aydınlıların artık müşteri hizmetleri ofislerine gelmeden kolayca abone olabileceklerini belirterek, “Doğal gaz dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Doğal gaz abonesi olmayı kolaylaştırdık. Doğal gaz ekonomisi ve konforunu yaşamak isteyenler müşteri hizmetleri merkezlerimize gelmeden web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden evlerinden ya da ofislerinden kredi kartıyla ödeme yaparak doğal gaz abonesi olabilecekler. Kampanya döneminde abonelik işlemlerinde taksit uygulaması da geçerli olacak” diye konuştu.

Ersöz, Aydınlıları doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşmaya çağırarak, şöyle devam etti:

“Doğal gaz abonesi olmak isteyen Aydınlıları, 4 (dört) dakika gibi kısa bir sürede kendi işlemlerini yapabilecekleri 7/24 kesintisiz hizmet sunan güvenli ve konforlu bir platforma kavuşturduk. Bu platformla abonelerimiz müşteri hizmetleri merkezlerine gelmeden evlerinden ya da ofislerinden www.enerya.com.tr adresi üzerinden abonelik sözleşmesi işlemlerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecekler. Online Abonelik Sözleşmesi işlemi tamamlandığında abonemize mesafeli sözleşme, tahsilat makbuzu ve süreci aktardığımız e-posta gönderilerek randevu süreci hızlıca ilerletilmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.