Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Enerya, İncirliova’yı doğal gaz konforuyla buluşturdu

GÜNCEL 06.12.2018 - 11:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2748+ kez okundu.
 

Enerya, İncirliova’yı doğal gaz konforuyla buluşturdu

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde 4 Aralık 2018 Salı günü itibariyle konutlarda doğal gaz kullanımına başlandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Enerya, doğal gaz genişleme yatırımları kapsamında imalatlarını ve gaz arzını tamamladığı İncirliova’da konutlarda doğal gaz kullanımı için gaz açımını 4 Aralık 2018 Salı günü gerçekleştirdi. Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, Aydın’da 2018 yılı sonu itibariyle 1000 km hat imalatı yapıldığını belirterek, “Aydınlılar doğal gaz konforunu ve ekonomisini yaşamak istiyor. Şu anda yaklaşık 71 bin abonemiz var” diye konuştu. Ersöz, 2018 yılı yatırım planları içerisine dahil edilen İncirliova’da hat imalatlarını tamamladıklarını ifade ederek, “İncirliova’da konutlarda gaz kullanımı 4 Aralık 2018 Salı günü itibariyle başladı. 2019 yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. AYDIN’A ÖZEL TAKSİT KAMPANYASI Osman Ersöz, Aydınlılara özel olarak hazırlanan kampanyada 31 Aralık 2018 tarihine kadar kredi kartıyla bağlantı bedelinin 6 taksitle, online abone olunması halinde de güvence bedelinin 3 taksitle ödenebileceğini vurguladı. Ersöz, Aydınlıların artık müşteri hizmetleri ofislerine gelmeden kolayca abone olabileceklerini belirterek, “Doğal gaz dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Doğal gaz abonesi olmayı kolaylaştırdık. Doğal gaz ekonomisi ve konforunu yaşamak isteyenler müşteri hizmetleri merkezlerimize gelmeden web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden evlerinden ya da ofislerinden kredi kartıyla ödeme yaparak doğal gaz abonesi olabilecekler. 31 Aralık 2018 tarihine kadar www.enerya.com.tr üzerinden abone olanlar güvence bedelini kredi kartına 3 taksitle ödeyebilecekler” diye konuştu. Ersöz, Aydınlıları doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşmaya çağırarak, şöyle devam etti: “Doğal gaz abonesi olmak isteyen Aydınlıları, 4 (dört) dakika gibi kısa bir sürede kendi işlemlerini yapabilecekleri 7/24 kesintisiz hizmet sunan güvenli ve konforlu bir platforma kavuşturduk. Bu platformla abonelerimiz müşteri hizmetleri merkezlerine gelmeden evlerinden ya da ofislerinden www.enerya.com.tr adresi üzerinden abonelik sözleşmesi işlemlerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecekler. Online Abonelik Sözleşmesi işlemi tamamlandığında abonemize mesafeli sözleşme, tahsilat makbuzu ve süreci aktardığımız e-posta gönderilerek randevu süreci hızlıca ilerletilmektedir.”
Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde 4 Aralık 2018 Salı günü itibariyle konutlarda doğal gaz kullanımına başlandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Enerya, doğal gaz genişleme yatırımları kapsamında imalatlarını ve gaz arzını tamamladığı İncirliova’da konutlarda doğal gaz kullanımı için gaz açımını 4 Aralık 2018 Salı günü gerçekleştirdi.

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, Aydın’da 2018 yılı sonu itibariyle 1000 km hat imalatı yapıldığını belirterek, “Aydınlılar doğal gaz konforunu ve ekonomisini yaşamak istiyor. Şu anda yaklaşık 71 bin abonemiz var” diye konuştu. Ersöz, 2018 yılı yatırım planları içerisine dahil edilen İncirliova’da hat imalatlarını tamamladıklarını ifade ederek, “İncirliova’da konutlarda gaz kullanımı 4 Aralık 2018 Salı günü itibariyle başladı. 2019 yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

AYDIN’A ÖZEL TAKSİT KAMPANYASI

Osman Ersöz, Aydınlılara özel olarak hazırlanan kampanyada 31 Aralık 2018 tarihine kadar kredi kartıyla bağlantı bedelinin 6 taksitle, online abone olunması halinde de güvence bedelinin 3 taksitle ödenebileceğini vurguladı.

Ersöz, Aydınlıların artık müşteri hizmetleri ofislerine gelmeden kolayca abone olabileceklerini belirterek, “Doğal gaz dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Doğal gaz abonesi olmayı kolaylaştırdık. Doğal gaz ekonomisi ve konforunu yaşamak isteyenler müşteri hizmetleri merkezlerimize gelmeden web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden evlerinden ya da ofislerinden kredi kartıyla ödeme yaparak doğal gaz abonesi olabilecekler. 31 Aralık 2018 tarihine kadar www.enerya.com.tr üzerinden abone olanlar güvence bedelini kredi kartına 3 taksitle ödeyebilecekler” diye konuştu.

Ersöz, Aydınlıları doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşmaya çağırarak, şöyle devam etti:

“Doğal gaz abonesi olmak isteyen Aydınlıları, 4 (dört) dakika gibi kısa bir sürede kendi işlemlerini yapabilecekleri 7/24 kesintisiz hizmet sunan güvenli ve konforlu bir platforma kavuşturduk. Bu platformla abonelerimiz müşteri hizmetleri merkezlerine gelmeden evlerinden ya da ofislerinden www.enerya.com.tr adresi üzerinden abonelik sözleşmesi işlemlerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecekler. Online Abonelik Sözleşmesi işlemi tamamlandığında abonemize mesafeli sözleşme, tahsilat makbuzu ve süreci aktardığımız e-posta gönderilerek randevu süreci hızlıca ilerletilmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.