Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Enerya, dünya devleri arasında

EKONOMİ 07.03.2019 - 15:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2906+ kez okundu.
 

Enerya, dünya devleri arasında

13’üncüsü düzenlenen Stevie Awards for Sales and Customer Service Yarışması’nda dünyanın en büyük markalarıyla yarışan Enerya, “En İyi Müşteri Memnuniyeti Stratejisi” kategorisinde bronz ödül kazandı.

AYDIN- Enerji sektörünün öncü ve lider markası Enerya, 2019 yılına da uluslararası bir ödülle başladı. Enerya, 60 ülkeden 3 bine yakın şirketin katıldığı, Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında en önemli yarışmalardan biri olan Stevie Awards for Sales and Customer Service yarışmasında dünyanın en büyük markalarıyla yarışarak ödül kazandı. 13. Stevie Awards for Sales and Customer Service yarışmasında “En İyi Müşteri Memnuniyeti Stratejisi” kategorisinde altın ödülü Bose, gümüş ödülü DHL alırken Enerya, Dell ve Tata gibi dünya markalarıyla birlikte bronzla ödüllendirildi.  Yarışmada önceki yıllarda Apple, IBM, Unilever, Ford, ING, Procter & Gamble, Roche Group, Samsung ve Acer gibi dünya devleri de ödül almıştı. Enerya Genel Müdürü Arda Beştaş, Stevie Awards yarışmasından ödülle dönmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında en önemli yarışmalardan biri olan Stevie Awards for Sales and Customer Service yarışmasında dünyanın en önemli markalarıyla yarıştık. 2016 yılında başlattığımız “Müşteri Hizmetleri Dönüşüm Programı” kapsamında Mükemmel Müşteri Deneyimi vizyonunu gerçekleştirmeye yönelik stratejilerimizle bronz ödül kazandık. Bu ödül, sektördeki öncü rolümüzü belirleyen hizmet kalitemizle fark yarattığımızı bir kez daha göstermiş oldu. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. “GÜVENİLİR VE ULAŞILABİLİR BİR MARKA YARATTIK” Enerya Müşteri Hizmetleri Müdürü Değer Taşlardan, Enerya’nın “Müşterilerimiz yaptığımız her işin odağındadır” mottosuyla müşteri memnuniyeti odaklı stratejiler geliştirdiğini belirtti. Enerya Müşteri Hizmetleri Müdürü Taşlardan, son üç yılda müşteri memnuniyetini yüzde 80’inin üstüne taşıdıklarını belirterek, şunları söyledi: “Bu oran kanal bazlı olarak yüzde 95’lere çıkmaktadır. “Tüm bölgelerimizde hizmet kalitemizi artırarak hem güvenilir ve ulaşılabilir bir marka yarattık hem de marka bilinirliğine katkı sağladık. İnsana yatırımın yanı sıra teknolojiye yönelik yatırımlar da gerçekleştirdik. Bu yatırımlarla sektörümüzde fark yaratan projeleri hayata geçirdik.”
13’üncüsü düzenlenen Stevie Awards for Sales and Customer Service Yarışması’nda dünyanın en büyük markalarıyla yarışan Enerya, “En İyi Müşteri Memnuniyeti Stratejisi” kategorisinde bronz ödül kazandı.

AYDIN- Enerji sektörünün öncü ve lider markası Enerya, 2019 yılına da uluslararası bir ödülle başladı. Enerya, 60 ülkeden 3 bine yakın şirketin katıldığı, Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında en önemli yarışmalardan biri olan Stevie Awards for Sales and Customer Service yarışmasında dünyanın en büyük markalarıyla yarışarak ödül kazandı.

13. Stevie Awards for Sales and Customer Service yarışmasında “En İyi Müşteri Memnuniyeti Stratejisi” kategorisinde altın ödülü Bose, gümüş ödülü DHL alırken Enerya, Dell ve Tata gibi dünya markalarıyla birlikte bronzla ödüllendirildi.  Yarışmada önceki yıllarda Apple, IBM, Unilever, Ford, ING, Procter & Gamble, Roche Group, Samsung ve Acer gibi dünya devleri de ödül almıştı.

Enerya Genel Müdürü Arda Beştaş, Stevie Awards yarışmasından ödülle dönmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında en önemli yarışmalardan biri olan Stevie Awards for Sales and Customer Service yarışmasında dünyanın en önemli markalarıyla yarıştık. 2016 yılında başlattığımız “Müşteri Hizmetleri Dönüşüm Programı” kapsamında Mükemmel Müşteri Deneyimi vizyonunu gerçekleştirmeye yönelik stratejilerimizle bronz ödül kazandık. Bu ödül, sektördeki öncü rolümüzü belirleyen hizmet kalitemizle fark yarattığımızı bir kez daha göstermiş oldu. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

“GÜVENİLİR VE ULAŞILABİLİR BİR MARKA YARATTIK”

Enerya Müşteri Hizmetleri Müdürü Değer Taşlardan, Enerya’nın “Müşterilerimiz yaptığımız her işin odağındadır” mottosuyla müşteri memnuniyeti odaklı stratejiler geliştirdiğini belirtti.

Enerya Müşteri Hizmetleri Müdürü Taşlardan, son üç yılda müşteri memnuniyetini yüzde 80’inin üstüne taşıdıklarını belirterek, şunları söyledi: “Bu oran kanal bazlı olarak yüzde 95’lere çıkmaktadır. “Tüm bölgelerimizde hizmet kalitemizi artırarak hem güvenilir ve ulaşılabilir bir marka yarattık hem de marka bilinirliğine katkı sağladık. İnsana yatırımın yanı sıra teknolojiye yönelik yatırımlar da gerçekleştirdik. Bu yatırımlarla sektörümüzde fark yaratan projeleri hayata geçirdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.