Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Enerya-Büyükşehir el ele Aydın’a doğal gaz yatırımı

EKONOMİ 14.11.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2103+ kez okundu.
 

Enerya-Büyükşehir el ele Aydın’a doğal gaz yatırımı

Enerya ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Aydın’da doğal gaz yatırımlarının devam ettiği açıklandı.

AYDIN- Bu bağlamda, Enerya’nın, Aydın’da doğal gaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Türkiye’nin en yaygın 2. özel dağıtım şirketi olan Enerya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu öncülüğünde ve desteğiyle Aydınlıları ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğal gazla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, 2018 yılı doğal gaz yatırım hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayarak, “Aydın ve ilçelerinde yürüttüğümüz tüm çalışmalarımız Aydın Büyükşehir Belediyesi onayı ve izniyle devam etmektedir” dedi. Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, açıklamasına şöyle devam etti: “Aydın’daki doğal gaz yatırımlarımızın her aşamasını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve katkısıyla işbirliği içinde yürütüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Aydın Ticaret Odası tarafından SMS aracılığıyla paylaşılan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Yatırım programının belirlenmesinde meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin taleplerini iletmek dışında herhangi bir dahli bulunmamaktadır. Şirketimizin Aydın lisansını aldığından bugüne hali hazırda taslak çalışma plan ve projeleri bulunmaktadır. Bu plan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nca onaylanmış ve halen belirli aralıklarla denetlenmektedir. Nihai yatırım planı sadece Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve ilgili birimleri ile eş güdümlü olarak yatırım programı haline gelmektedir. Bu süreçte bize öncülük eden, destek ve katkısını esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz.”
Enerya ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Aydın’da doğal gaz yatırımlarının devam ettiği açıklandı.

AYDIN- Bu bağlamda, Enerya’nın, Aydın’da doğal gaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye’nin en yaygın 2. özel dağıtım şirketi olan Enerya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu öncülüğünde ve desteğiyle Aydınlıları ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğal gazla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, 2018 yılı doğal gaz yatırım hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayarak, “Aydın ve ilçelerinde yürüttüğümüz tüm çalışmalarımız Aydın Büyükşehir Belediyesi onayı ve izniyle devam etmektedir” dedi.

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, açıklamasına şöyle devam etti:

“Aydın’daki doğal gaz yatırımlarımızın her aşamasını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve katkısıyla işbirliği içinde yürütüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Aydın Ticaret Odası tarafından SMS aracılığıyla paylaşılan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

Yatırım programının belirlenmesinde meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin taleplerini iletmek dışında herhangi bir dahli bulunmamaktadır. Şirketimizin Aydın lisansını aldığından bugüne hali hazırda taslak çalışma plan ve projeleri bulunmaktadır.

Bu plan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nca onaylanmış ve halen belirli aralıklarla denetlenmektedir. Nihai yatırım planı sadece Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve ilgili birimleri ile eş güdümlü olarak yatırım programı haline gelmektedir.

Bu süreçte bize öncülük eden, destek ve katkısını esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.