Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

En güzel kare için yarıştılar

SANAT 27.12.2017 - 09:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1958+ kez okundu.
 

En güzel kare için yarıştılar

Efeler Belediye ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Fotoğrafçılık Kursu'na katılan 30 kursiyer, düzenlenen İzmir gezisinde en güzel fotoğrafı çekmek için birbirleri ile yarıştılar.

AYDIN- Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen gezide sabahın erken saatinde Bey Camii önünden otobüs ile İzmir'e hareket eden kursiyerler sırası ile Tren Müzesi, Şirince, Matematik Köyü ve Pamucak Sahili'ni ziyaret ettiler. Gün boyu süren gezide, art ardına deklanşöre basan kursiyerler günün farklı saatlerinde farklı çekim teknikleri ile pratik uygulama yaptılar. Efeler Belediyesi'ne sağladığı ulaşım desteğinden dolayı teşekkür eden Fotoğrafçılık Kursu Eğitmeni Selda Yücedağ, "Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi'nde açılan kursumuza katılım oldukça fazla oldu. Kursiyerlerimiz için belediye yetkilileri ile görüşerek, pratik yapmaları açısından İzmir gezisi organize ettik. Kursiyerler de bu geziyi fırsata çevirerek birbirinden güzel fotoğraflar çektiler. Belediye Başkanımız Mesut Özakcan başta olmak üzere, gezimizde bizlere yardımcı olan tüm belediye personeline çok teşekkür ederim" dedi. Belediye olarak vatandaşların yararına olacak her türlü faaliyette bulunmaya özen gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Kurslarımız için imkanlar dahilinde gezilerimiz devam edecek" dedi.
Efeler Belediye ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Fotoğrafçılık Kursu'na katılan 30 kursiyer, düzenlenen İzmir gezisinde en güzel fotoğrafı çekmek için birbirleri ile yarıştılar.

AYDIN- Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen gezide sabahın erken saatinde Bey Camii önünden otobüs ile İzmir'e hareket eden kursiyerler sırası ile Tren Müzesi, Şirince, Matematik Köyü ve Pamucak Sahili'ni ziyaret ettiler. Gün boyu süren gezide, art ardına deklanşöre basan kursiyerler günün farklı saatlerinde farklı çekim teknikleri ile pratik uygulama yaptılar.

Efeler Belediyesi'ne sağladığı ulaşım desteğinden dolayı teşekkür eden Fotoğrafçılık Kursu Eğitmeni Selda Yücedağ, "Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi'nde açılan kursumuza katılım oldukça fazla oldu. Kursiyerlerimiz için belediye yetkilileri ile görüşerek, pratik yapmaları açısından İzmir gezisi organize ettik. Kursiyerler de bu geziyi fırsata çevirerek birbirinden güzel fotoğraflar çektiler. Belediye Başkanımız Mesut Özakcan başta olmak üzere, gezimizde bizlere yardımcı olan tüm belediye personeline çok teşekkür ederim" dedi.

Belediye olarak vatandaşların yararına olacak her türlü faaliyette bulunmaya özen gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Kurslarımız için imkanlar dahilinde gezilerimiz devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.