Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

En çok tercih edilen isim Elif ve Eymen

GENEL 13.02.2019 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3664+ kez okundu.
 

En çok tercih edilen isim Elif ve Eymen

Aydın’da en çok tercih edilen bebek isminin kızlarda Elif, erkeklerde Eymen olduğu bildirildi.

AYDIN- TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından yapılan açıklamaya göre, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçları çerçevesinde, 2018 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde, Aydın’da kızlarda “Elif”, erkeklerde ise “Eymen” isminin en çok tercih edilen isimler olduğu görüldü. 2018 yılında Aydın İli’nde doğan kız çocuklarına en çok verilen isim Elif oldu. Elif isminden sonra en çok Zeynep ve Defne isimleri verildi. 2018 yılında Aydın ilinde doğan erkek çocuklarına en çok verilen isim Eymen oldu. Eymen isminden sonra en çok Yusuf ve Yiğit isimleri verildi.
Aydın’da en çok tercih edilen bebek isminin kızlarda Elif, erkeklerde Eymen olduğu bildirildi.

AYDIN- TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından yapılan açıklamaya göre, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçları çerçevesinde, 2018 yılında doğan bebeklere konulan isimler incelendiğinde, Aydın’da kızlarda “Elif”, erkeklerde ise “Eymen” isminin en çok tercih edilen isimler olduğu görüldü.

2018 yılında Aydın İli’nde doğan kız çocuklarına en çok verilen isim Elif oldu. Elif isminden sonra en çok Zeynep ve Defne isimleri verildi.

2018 yılında Aydın ilinde doğan erkek çocuklarına en çok verilen isim Eymen oldu. Eymen isminden sonra en çok Yusuf ve Yiğit isimleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.