Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

En büyük cephanelik vuruldu !

ASAYİŞ 11.09.2015 - 16:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2591+ kez okundu.
 

En büyük cephanelik vuruldu !

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 21 savaş uçağı Kandil, Hakkurk, Avaşin, Metina, Baysan, Gara ve Zap kamplarındaki hedeflere gece yoğun hava bombardımanı düzenledi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK hedeflerine hava harekatı düzenledi. Kamplarda tespit edilen 64 hedefe yönelik bombardımanda en az 60 terörist etkisiz hale getirildi. Gara'daki en büyük mühimmat deposu da havaya uçuruldu.  Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türk Hava Kuvvetlerine ait F-16 ve F-4 2020'lerden oluşan 21 adet savaş uçağı ile Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil, Hakkurk, Avaşin, Metina, Basyan, Gara ve Zap kamplarındaki hedeflere gece 23.50 ile 05.30 saatleri arasında yoğun hava bombardımanı düzenlendi. Kamplarda tespit edilen 64 hedefe 80 adet "modern akıllı" mühimmat atıldı. İlk belirlemelere göre en az 60 teröristin etkisiz hale getirildiği, hedeflerin tam isabetle vurularak tamamen imha edildiği; Gara'da bulunan şu ana kadarki en büyük mühimmat deposunun da havaya uçurulduğu öğrenildi. Güvenlik kaynaklarınca, depolarda bulunan mühimmatın isabet almasından sonra, 2 saat boyunca patlamaların devam ettiği bilgisi de paylaşıldı. Ağrı Dağı'nda operasyon Öte yandan Ağrı Dağı'nda da bölücü terör örgütü PKK mensuplarına karşı karadan ve havadan operasyon gerçekleştiriliyor.  Alınan bilgilere göre, Ağrı Valiliğinin talimatı ile Ağrı Dağı'nın Ele mezrası mevkisinde PKK mensuplarının kullandığı belirlenen mağaralar, Kobra tipi taarruz helikopterlerince ateş altına alındı.  Ağrı Dağı'nın çeşitli bölgelerine helikopterle Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerinin de indirildiği operasyon, aralıksız olarak devam ediyor.
Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 21 savaş uçağı Kandil, Hakkurk, Avaşin, Metina, Baysan, Gara ve Zap kamplarındaki hedeflere gece yoğun hava bombardımanı düzenledi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK hedeflerine hava harekatı düzenledi. Kamplarda tespit edilen 64 hedefe yönelik bombardımanda en az 60 terörist etkisiz hale getirildi. Gara'daki en büyük mühimmat deposu da havaya uçuruldu. 

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türk Hava Kuvvetlerine ait F-16 ve F-4 2020'lerden oluşan 21 adet savaş uçağı ile Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil, Hakkurk, Avaşin, Metina, Basyan, Gara ve Zap kamplarındaki hedeflere gece 23.50 ile 05.30 saatleri arasında yoğun hava bombardımanı düzenlendi.
Kamplarda tespit edilen 64 hedefe 80 adet "modern akıllı" mühimmat atıldı. İlk belirlemelere göre en az 60 teröristin etkisiz hale getirildiği, hedeflerin tam isabetle vurularak tamamen imha edildiği; Gara'da bulunan şu ana kadarki en büyük mühimmat deposunun da havaya uçurulduğu öğrenildi.
Güvenlik kaynaklarınca, depolarda bulunan mühimmatın isabet almasından sonra, 2 saat boyunca patlamaların devam ettiği bilgisi de paylaşıldı.
Ağrı Dağı'nda operasyon
Öte yandan Ağrı Dağı'nda da bölücü terör örgütü PKK mensuplarına karşı karadan ve havadan operasyon gerçekleştiriliyor. 
Alınan bilgilere göre, Ağrı Valiliğinin talimatı ile Ağrı Dağı'nın Ele mezrası mevkisinde PKK mensuplarının kullandığı belirlenen mağaralar, Kobra tipi taarruz helikopterlerince ateş altına alındı. 
Ağrı Dağı'nın çeşitli bölgelerine helikopterle Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerinin de indirildiği operasyon, aralıksız olarak devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.