Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

EMRE SERTKAYA David People'da sahne aldı

DÜNYA 09.04.2016 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4397+ kez okundu.
 

EMRE SERTKAYA David People'da sahne aldı

O SES EMRE SERTKAYA “David People Coffee&Food’da” sahne aldı

O Ses Türkiye 2016'nın şampiyonu Emre Sertkaya “David People Coffee&Food’da” Forum Aydın’da ilklere imza atmaya devam eden işletme olan “David People Coffee&Food”, Emre Sertkaya’yı ağırladı. Aydın’da ilk defa sahne alan Emre Sertkaya, Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde birbirinden güzel eserleri sevenleri için söyledi. Aydınlıların göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Emre Sertkaya, David People Aydın sahnesinde olmaktan çok mutlu olduğunu ve muhteşem bir atmosfer ile karşılaştığını söylemeden geçemedi. O SES TÜRKİYE 2016 ŞAMPİYONU EMRE SERTKAYA KİMDİR? “O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada “Haydi Gel İçelim” parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan ikilisini döndürmeyi başarmıştır. Daha sonra söylediği 'Minnet Eylemem' ile sosyal medyada fırtınalar estiren Emre Sertkaya, Hakan-Gökhan ikilisini seçmiştir. Gökhan ve Hakan'a O Ses Türkiye 2016 Jüri şampiyonluğunu kazandıran Emre Sertkaya 20 yaşında ve yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Lise mezunu ve Konservatuvara hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya; 5 kişilik bir ailenin en büyük çocuğudur. Emre, liseden 2 yıl önce mezun olmuş. 9 ay önce ise ailesiyle birlikte yaşadığı Batman'dan İstanbul'a taşınmıştır. Emre'nin en büyük hayallerinden biri de ustalarım dediği Ahmet Aslan, Erkan Oğur, Athena ve Civan Haco ile günün birinde aynı sahneyi paylaşmak. (Durmuş Yasin Gedik/Aydın)
O SES EMRE SERTKAYA “David People Coffee&Food’da” sahne aldı

O Ses Türkiye 2016'nın şampiyonu Emre Sertkaya “David People Coffee&Food’da”

Forum Aydın’da ilklere imza atmaya devam eden işletme olan “David People Coffee&Food”, Emre Sertkaya’yı ağırladı.

Aydın’da ilk defa sahne alan Emre Sertkaya, Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde birbirinden güzel eserleri sevenleri için söyledi. Aydınlıların göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Emre Sertkaya, David People Aydın sahnesinde olmaktan çok mutlu olduğunu ve muhteşem bir atmosfer ile karşılaştığını söylemeden geçemedi.

O SES TÜRKİYE 2016 ŞAMPİYONU EMRE SERTKAYA KİMDİR?

“O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada “Haydi Gel İçelim” parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan ikilisini döndürmeyi başarmıştır. Daha sonra söylediği 'Minnet Eylemem' ile sosyal medyada fırtınalar estiren Emre Sertkaya, Hakan-Gökhan ikilisini seçmiştir.

Gökhan ve Hakan'a O Ses Türkiye 2016 Jüri şampiyonluğunu kazandıran Emre Sertkaya 20 yaşında ve yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Lise mezunu ve Konservatuvara hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya; 5 kişilik bir ailenin en büyük çocuğudur. Emre, liseden 2 yıl önce mezun olmuş. 9 ay önce ise ailesiyle birlikte yaşadığı Batman'dan İstanbul'a taşınmıştır.

Emre'nin en büyük hayallerinden biri de ustalarım dediği Ahmet Aslan, Erkan Oğur, Athena ve Civan Haco ile günün birinde aynı sahneyi paylaşmak. (Durmuş Yasin Gedik/Aydın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.