Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emre Özbey görevden alındı

SİYASET 06.12.2018 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 5502+ kez okundu.
 

Emre Özbey görevden alındı

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Emre Özbey görevinin sonlandırıldığını yazılı bir açıklamayla bildirdi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emriyle görevine son verildiğini duyuran Emre Özbey. tüm dava arkadaşlarından helallik istedi. Tüm ülküdaşlarına teşekkür eden Özbey, şunları söyledi: ‘’Kıymetli dava arkadaşlarım, yaklaşık iki yıl önce bana ve yönetimime tevdi edilen görevimiz, bugün itibariyle genel başkanımızın emirleriyle nihayetlenmiştir. 2 yıl süresince bize destek olan, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in, kutlu davasına omuz veren siz kıymetli ülküdaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bir başarımız varsa yönetimime, bir eksiklik varsa şahsıma aittir. Çeşitli sebeplerden dolayı bir eksikliğimiz olduysa, sizlerden şahsım ve dava arkadaşlarımız adına helallik istiyorum. Ülkü Ocakları olarak liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, genel başkanımız Sayın Olcay Kılavuz'un izinde dimdik ayaktayız. Hak davamızı, gönül verdiğimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketi son nefesimize, hedefe varana kadar anlatmaya devam edeceğiz. Allah’a emanet olun.’’ Edinilen bilgiye göre Ülkü Ocakları’nda tüm yönetim görevden alındı.
Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Emre Özbey görevinin sonlandırıldığını yazılı bir açıklamayla bildirdi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emriyle görevine son verildiğini duyuran Emre Özbey. tüm dava arkadaşlarından helallik istedi. Tüm ülküdaşlarına teşekkür eden Özbey, şunları söyledi:

‘’Kıymetli dava arkadaşlarım, yaklaşık iki yıl önce bana ve yönetimime tevdi edilen görevimiz, bugün itibariyle genel başkanımızın emirleriyle nihayetlenmiştir. 2 yıl süresince bize destek olan, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in, kutlu davasına omuz veren siz kıymetli ülküdaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bir başarımız varsa yönetimime, bir eksiklik varsa şahsıma aittir. Çeşitli sebeplerden dolayı bir eksikliğimiz olduysa, sizlerden şahsım ve dava arkadaşlarımız adına helallik istiyorum.

Ülkü Ocakları olarak liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, genel başkanımız Sayın Olcay Kılavuz'un izinde dimdik ayaktayız. Hak davamızı, gönül verdiğimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketi son nefesimize, hedefe varana kadar anlatmaya devam edeceğiz. Allah’a emanet olun.’’

Edinilen bilgiye göre Ülkü Ocakları’nda tüm yönetim görevden alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.