Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emre Gök kazandığı kupayı Başkan Ertürk’e teslim etti

SPOR 29.03.2016 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3158+ kez okundu.
 

Emre Gök kazandığı kupayı Başkan Ertürk’e teslim etti

Kuyucaklı sporcular Kuyucak Belediyesi sponsorluğunda Ata sporumuz olan güreşte Yıldızlar kategorisinde fırtınalar estiriyor.

İlçesine madalya ile dönen Emre Gök ve Antrenörü Veli Eriş'i makamında kabul eden Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk başarı dileklerini sunduktan sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: Daha üç gün önce Aydın'da alınan galibiyetlerini Afyon’dadüzenlenen 15-17 yaş yıldızlar serbest güreş Türkiye Grup Şampiyonası müsabakalarında da başarılarını perçinleyerek, bu dalda Türkiye 3’sü olan Emre Gök kardeşimizi ve Çok değerli Antrenörümüz Veli Eriş'i tebrik ediyor başarılarını devamını diliyorum diyen başkan Metin Ertürk makamında kabul ettiği başarılı sporcular aldıkları kupayı Başkan Ertürk'e 15-17 yaş Serbest Güreş'te kazanmış oldukları İl ikincilik kupasını Kuyucak ilçemize kazandırdıkları için ayrıca belediyemize hediye ettikleri için kendilerini candan kutlar başarılarının devamını dilerim diyerek tamamladı. (Kemal Altan/Nazilli)
Kuyucaklı sporcular Kuyucak Belediyesi sponsorluğunda Ata sporumuz olan güreşte Yıldızlar kategorisinde fırtınalar estiriyor.

İlçesine madalya ile dönen Emre Gök ve Antrenörü Veli Eriş'i makamında kabul eden Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk başarı dileklerini sunduktan sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:

Daha üç gün önce Aydın'da alınan galibiyetlerini Afyon’dadüzenlenen 15-17 yaş yıldızlar serbest güreş Türkiye Grup Şampiyonası müsabakalarında da başarılarını perçinleyerek, bu dalda Türkiye 3’sü olan Emre Gök kardeşimizi ve Çok değerli Antrenörümüz Veli Eriş'i tebrik ediyor başarılarını devamını diliyorum diyen başkan Metin Ertürk makamında kabul ettiği başarılı sporcular aldıkları kupayı Başkan Ertürk'e 15-17 yaş Serbest Güreş'te kazanmış oldukları İl ikincilik kupasını Kuyucak ilçemize kazandırdıkları için ayrıca belediyemize hediye ettikleri için kendilerini candan kutlar başarılarının devamını dilerim diyerek tamamladı. (Kemal Altan/Nazilli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.