Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Emre Belözoğlu konuştu

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 27.06.2015 - 17:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4330+ kez okundu.
 

Emre Belözoğlu konuştu

Fenerbahçe'deki sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderilen Emre Belözoğlu konuştu.

Bir gazeteye açıklamada bulunan Belözoğlu, imza törenini televizyondan izlediğini ve takımdan gönderildiğini Terraneo'nun açıklamalarıyla öğrendiğini belirtti. Belözoğlu, şunları söyledi: "Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. " "Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terraneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. " "Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum." "Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum."
Fenerbahçe'deki sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderilen Emre Belözoğlu konuştu.

Bir gazeteye açıklamada bulunan Belözoğlu, imza törenini televizyondan izlediğini ve takımdan gönderildiğini Terraneo'nun açıklamalarıyla öğrendiğini belirtti.

Belözoğlu, şunları söyledi:

"Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. "

"Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terraneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. " "Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum." "Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.