Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Emre Altuğ ve Çağla Şikel ayrılıyor mu?

DÜNYA 06.01.2015 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4150+ kez okundu.
 

Emre Altuğ ve Çağla Şikel ayrılıyor mu?

Türkiye’nin en çok beğenilen çiftlerinden olan Çağla Şikel ve Emre Altuğ’nun boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddiaya göre bir süredir ayrılacakları iddia edilen Çağla Şikel Emre Altuğ çifti boşanma kararı aldı. Ünlü çiftin yılbaşını bile ayrı geçirdikleri iddia edilirken, Emre Altuğ’un ev aradığı öne sürüldü. 2008 yılında dünya evine giren, Uzay ve Kuzey adında iki oğulları olan çiftin evliliği magazin dünyasında örnek evlilik olarak gösterilmekteydi.
Türkiye’nin en çok beğenilen çiftlerinden olan Çağla Şikel ve Emre Altuğ’nun boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddiaya göre bir süredir ayrılacakları iddia edilen Çağla Şikel Emre Altuğ çifti boşanma kararı aldı. Ünlü çiftin yılbaşını bile ayrı geçirdikleri iddia edilirken, Emre Altuğ’un ev aradığı öne sürüldü.

2008 yılında dünya evine giren, Uzay ve Kuzey adında iki oğulları olan çiftin evliliği magazin dünyasında örnek evlilik olarak gösterilmekteydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.