Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emniyet’te görev değişiklikleri

ASAYİŞ 12.09.2017 - 13:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4814+ kez okundu.
 

Emniyet’te görev değişiklikleri

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli birçok emniyet müdürü ve şube müdürünün görev yerleri değişti.

AYDIN- Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde önemli görev değişiklikleri yapıldı. Elde edilen bilgiye göre bir çok emniyet ve şube müdürünün görev yaptıkları yerler değişirken Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atandı. Daşdemir, aynı zamanda Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne vekâleten bakarken, bölgedeki ilçelerden de sorumlu olacak. Çocuk Şube Müdürü Kadir Erciyes, Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Terörle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Aytuğan, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Özkan Karıncalı ise Trafik Bölge Müdürlüğü’ne atandı. Öte yandan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne dışarıdan yeni atamalar olduğu bilgisine de ulaşıldı.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli birçok emniyet müdürü ve şube müdürünün görev yerleri değişti.

AYDIN- Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde önemli görev değişiklikleri yapıldı. Elde edilen bilgiye göre bir çok emniyet ve şube müdürünün görev yaptıkları yerler değişirken Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atandı. Daşdemir, aynı zamanda Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne vekâleten bakarken, bölgedeki ilçelerden de sorumlu olacak. Çocuk Şube Müdürü Kadir Erciyes, Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Terörle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Aytuğan, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Özkan Karıncalı ise Trafik Bölge Müdürlüğü’ne atandı.

Öte yandan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne dışarıdan yeni atamalar olduğu bilgisine de ulaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.