Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emniyet Müdürü Baştuğ, Rektör Aldemir’i tebrik etti

EĞİTİM 26.01.2019 - 10:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2873+ kez okundu.
 

Emniyet Müdürü Baştuğ, Rektör Aldemir’i tebrik etti

Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, rektörlük görevine atanmasından dolayı ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve ekibine başarılar dileyerek görevinin hem ADÜ hem de Aydın için hayırlı olmasını dileyen İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, üniversitenin Aydın için bir şans olduğunu söyleyerek; “Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin gelişimi ve Aydın ili için birlikte çalışacağız. ADÜ, Aydın’ın gözbebeğidir” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ise, ADÜ ve Aydın’ın gelişimi için kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını vurguladı. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Biz bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yürüteceğimiz projelerimiz olacak. Öğrencilerimizin toplumla uyum içinde eğitimlerini sürdürebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğüyle Üniversitemizin uyumlu çalışmaları söz konusu. Emniyet teşkilatıyla iş birliğimiz güçlenerek devam edecek” dedi
Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, rektörlük görevine atanmasından dolayı ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve ekibine başarılar dileyerek görevinin hem ADÜ hem de Aydın için hayırlı olmasını dileyen İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, üniversitenin Aydın için bir şans olduğunu söyleyerek; “Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin gelişimi ve Aydın ili için birlikte çalışacağız. ADÜ, Aydın’ın gözbebeğidir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ise, ADÜ ve Aydın’ın gelişimi için kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını vurguladı. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Biz bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yürüteceğimiz projelerimiz olacak. Öğrencilerimizin toplumla uyum içinde eğitimlerini sürdürebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğüyle Üniversitemizin uyumlu çalışmaları söz konusu. Emniyet teşkilatıyla iş birliğimiz güçlenerek devam edecek” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.