Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emine Hayırsever CHP’den istifa etti

SİYASET 15.12.2018 - 14:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3020+ kez okundu.
 

Emine Hayırsever CHP’den istifa etti

Aydın Büyükşehir ve Sultanhisar Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Emine Hayırsever, Sultanhisar Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olabilmek için partisinden istifa etti.

AYDIN- 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşılırken, CHP’den bir istifa haberi geldi. Aydın Büyükşehir ve Sultanhisar Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Mali Müşavir Emine Hayırsever, partisinden istifa etti. İstifa kararıyla ilgili alınan bilgilere göre, 1994’ten beri CHP’nin farklı kademelerinde görev alan ve aldığı görevlere layıkıyla yerine getirdiğini belirten Hayırsever, 31 Mart 2019 tarihine kadar bağımsız olarak Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine devam edeceğini söyledi. Hayırsever’in, diğer siyasi partilerden bir teklif gelirse değerlendireceğini ve eğer gelen teklifleri değerlendireceği, teklif gelmezse bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olacağı öne sürüldü.
Aydın Büyükşehir ve Sultanhisar Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Emine Hayırsever, Sultanhisar Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olabilmek için partisinden istifa etti.

AYDIN- 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşılırken, CHP’den bir istifa haberi geldi. Aydın Büyükşehir ve Sultanhisar Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Mali Müşavir Emine Hayırsever, partisinden istifa etti.

İstifa kararıyla ilgili alınan bilgilere göre, 1994’ten beri CHP’nin farklı kademelerinde görev alan ve aldığı görevlere layıkıyla yerine getirdiğini belirten Hayırsever, 31 Mart 2019 tarihine kadar bağımsız olarak Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine devam edeceğini söyledi.

Hayırsever’in, diğer siyasi partilerden bir teklif gelirse değerlendireceğini ve eğer gelen teklifleri değerlendireceği, teklif gelmezse bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olacağı öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.