Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emektar sporcu Türkiye 2.’si oldu

SPOR 29.09.2015 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3689+ kez okundu.
 

Emektar sporcu Türkiye 2.’si oldu

Aydın’ı 1. Uluslararası Mersin Maratonu’nda temsil eden emektar sporcu Saffet Acar, Türkiye 2.’si oldu.

Aydın’ın atletizm veteran sporcularından Saffet Acar, başarılı derecelere imza atmaya devam ediyor. Son olarak 1. Uluslararası Mersin Maratonu’na katılan Acar, 60 - 64 yaş aralığı kategorisinde Türkiye 2.’liğini elde ederek, Aydın’ı en iyi bir şekilde temsil etti. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvaç ve başarılı sporcu Saffet Acar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i makamında ziyaret ederek gerçekleştirilen şampiyona ile ilgili bilgiler verdi. İl Müdürü Bekir Çeçer, şampiyonada almış olduğu başarılı derecesinden dolayı Saffet Acar’ı tebrik ederek, “Bizlere sporun yaşının olmadığını bir kez daha gösteren Saffet abimize teşekkür ediyoruz. Genç sporcularımıza örnek teşkil edecek bir sporcumuzdur. İnşallah başarılarınız katlanarak devam eder” dedi.
Aydın’ı 1. Uluslararası Mersin Maratonu’nda temsil eden emektar sporcu Saffet Acar, Türkiye 2.’si oldu.

Aydın’ın atletizm veteran sporcularından Saffet Acar, başarılı derecelere imza atmaya devam ediyor. Son olarak 1. Uluslararası Mersin Maratonu’na katılan Acar, 60 - 64 yaş aralığı kategorisinde Türkiye 2.’liğini elde ederek, Aydın’ı en iyi bir şekilde temsil etti. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvaç ve başarılı sporcu Saffet Acar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i makamında ziyaret ederek gerçekleştirilen şampiyona ile ilgili bilgiler verdi.

İl Müdürü Bekir Çeçer, şampiyonada almış olduğu başarılı derecesinden dolayı Saffet Acar’ı tebrik ederek, “Bizlere sporun yaşının olmadığını bir kez daha gösteren Saffet abimize teşekkür ediyoruz. Genç sporcularımıza örnek teşkil edecek bir sporcumuzdur. İnşallah başarılarınız katlanarak devam eder” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.