Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Emekliler zor koşullarda yaşıyor’

GÜNCEL 05.07.2017 - 13:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2928+ kez okundu.
 

‘Emekliler zor koşullarda yaşıyor’

Tüm-Emekli-Sen Nazilli Şubesi’nden yapılan açıklamada, emeklilerin sorununa dikkat çekildi.

AYDIN- Tüm-Emekli-Sen Nazilli Şubesi Başkanı Hüseyin Taş ve yönetim kurulu üyeleri, Emekliler Haftası ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Sendika binasında yapılan basın açıklamasında konuşan Tüm Emekli-Sen Şube Başkanı Hüseyin Taş, “Türkiye’de 28 Haziran 4 Temmuz tarihleri arasındaki hafta Emekliler Haftası olarak kutlanmaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 29 Haziran’da emekli olmuş ve ilk maaşını da 4 Temmuz'da almıştır. Bugün emeklilerimiz zor koşullar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Sendika yasası derhal çıkarılsın, masaya oturulsun. Büyük ve önemli bir kitle olan emeklilerin sorunları günden güne katlanmaya, bu ülkeyi yönetenler ise bu sorunları görmezden gelmeye devam etmesin. İktidarı, milyonlarca emekliyi, hamasi nutuklarla oyalama taktiğini terk etmeye ve sorunlarımızın çözümü için, emekli sendikalarıyla masaya oturmaya, bunun için, gerekli yasal düzenlemeyi derhal yapmaya çağırıyoruz” dedi. Konuşmasının sonunda, iktidarda hangi parti olursa olsun emeklilerin hakları için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Taş, tüm emeklilerin Emekliler Haftası’nı kutladı.
Tüm-Emekli-Sen Nazilli Şubesi’nden yapılan açıklamada, emeklilerin sorununa dikkat çekildi.

AYDIN- Tüm-Emekli-Sen Nazilli Şubesi Başkanı Hüseyin Taş ve yönetim kurulu üyeleri, Emekliler Haftası ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Sendika binasında yapılan basın açıklamasında konuşan Tüm Emekli-Sen Şube Başkanı Hüseyin Taş, “Türkiye’de 28 Haziran 4 Temmuz tarihleri arasındaki hafta Emekliler Haftası olarak kutlanmaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 29 Haziran’da emekli olmuş ve ilk maaşını da 4 Temmuz'da almıştır. Bugün emeklilerimiz zor koşullar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Sendika yasası derhal çıkarılsın, masaya oturulsun. Büyük ve önemli bir kitle olan emeklilerin sorunları günden güne katlanmaya, bu ülkeyi yönetenler ise bu sorunları görmezden gelmeye devam etmesin. İktidarı, milyonlarca emekliyi, hamasi nutuklarla oyalama taktiğini terk etmeye ve sorunlarımızın çözümü için, emekli sendikalarıyla masaya oturmaya, bunun için, gerekli yasal düzenlemeyi derhal yapmaya çağırıyoruz” dedi.

Konuşmasının sonunda, iktidarda hangi parti olursa olsun emeklilerin hakları için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Taş, tüm emeklilerin Emekliler Haftası’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.