Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emekliler promosyon için birleşiyorlar

GÜNCEL 08.03.2020 - 15:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3966+ kez okundu.
 

Emekliler promosyon için birleşiyorlar

Emekliler bağlı bulundukları sendika ve derneklerden yeterinde destek bulamadıkları için, daha yüksek promosyan alabilmek için kendi içlerinde birleşerek birlikte hareket etmeye başladılar.

AYDIN - Aydın Tekstil’den emekli bir grup emekli Aydın Uğur Mumcu Parkı’nda bir araya gelerek top yekûn hangi bankaya müracaat edeceklerin kararını vermek üzere toplandılar. İlk etapta 50 kişinin üzerinde bir grup Aydın Tekstil emeklisi, ortak bir karara vardıktan sonra anlaştıkları bir bankaya emekli maaşlarını taşımaya planladıklarını söylediler. İsminin açıklanması istemeyen emeklilerden bazıları, üyesi olduğumuzu sendika ve dernekler, “Bizlerden sadece aidat almasını biliyorlar. Emeklinin lehine olabilecek hiçbir işle uğraşmıyorlar. Sendika ve derneklere üye olmanın bir anlamı kalmamış gibi görünüyor” diyerekten serzenişte bulundular.
Emekliler bağlı bulundukları sendika ve derneklerden yeterinde destek bulamadıkları için, daha yüksek promosyan alabilmek için kendi içlerinde birleşerek birlikte hareket etmeye başladılar.

AYDIN - Aydın Tekstil’den emekli bir grup emekli Aydın Uğur Mumcu Parkı’nda bir araya gelerek top yekûn hangi bankaya müracaat edeceklerin kararını vermek üzere toplandılar.

İlk etapta 50 kişinin üzerinde bir grup Aydın Tekstil emeklisi, ortak bir karara vardıktan sonra anlaştıkları bir bankaya emekli maaşlarını taşımaya planladıklarını söylediler.

İsminin açıklanması istemeyen emeklilerden bazıları, üyesi olduğumuzu sendika ve dernekler, “Bizlerden sadece aidat almasını biliyorlar. Emeklinin lehine olabilecek hiçbir işle uğraşmıyorlar. Sendika ve derneklere üye olmanın bir anlamı kalmamış gibi görünüyor” diyerekten serzenişte bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.