Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emekliler Hükümete çağrı yaptı

GÜNCEL 10.04.2018 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3737+ kez okundu.
 

Emekliler Hükümete çağrı yaptı

Tüm Emekliler Sendikası Aydın Temsilciliği Şube Başkanı Erdal Demir Hükümete çağrıda bulundu.

Aydın- Emekliler ulu çınarın kılcal damarlarıdır. Sabırlıdırlar çünkü deneyimli ve sevgi insanlarıdır. Sabırlarının sınırı onurlu yaşamalarının çizgisine dokunulduğu yerdir diyen Demir: "Emekliler verdikleri mücadelenin ve hizmetin yorgunluğunu dinlenceye çekilerek hoş duygularla atabilirler. Ama ahtı vefasızlığa evet diyecek kadar kendilerine sırt dönenlerden değildirler. Saygı ve hürmet beklemek, deneyimlerinden faydalanmak isteyen bir düzenin bireyleri olmak istiyorlar. Sadaka bekleyen bir toplumun parçası olmayı değil, baş tacı yapılmayı hak ettiklerini bilen bir ülkenin bireyi gibi yaşamayı istiyorlar" dedi. Emekliler haklarını masa başında yasal haklarını sendikal güçleriyle birleştirerek konuşabilen bir hakkın kullanımını hükümetten istiyor ve bu mücadeleyi vermekten asla uzak durmayacağını belirten Demir, emeklilerin sadaka değil hak ettiğimiz sosyal devlet anlayışının refahından payımızı almak istiyoruz. Demokratik haklarımızın sendikal mücadele ile elde edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın diyerek sözlerini tamamladı.
Tüm Emekliler Sendikası Aydın Temsilciliği Şube Başkanı Erdal Demir Hükümete çağrıda bulundu.

Aydın- Emekliler ulu çınarın kılcal damarlarıdır. Sabırlıdırlar çünkü deneyimli ve sevgi insanlarıdır.

Sabırlarının sınırı onurlu yaşamalarının çizgisine dokunulduğu yerdir diyen Demir:

"Emekliler verdikleri mücadelenin ve hizmetin yorgunluğunu dinlenceye çekilerek hoş duygularla atabilirler. Ama ahtı vefasızlığa evet diyecek kadar kendilerine sırt dönenlerden değildirler. Saygı ve hürmet beklemek, deneyimlerinden faydalanmak isteyen bir düzenin bireyleri olmak istiyorlar. Sadaka bekleyen bir toplumun parçası olmayı değil, baş tacı yapılmayı hak ettiklerini bilen bir ülkenin bireyi gibi yaşamayı istiyorlar" dedi.

Emekliler haklarını masa başında yasal haklarını sendikal güçleriyle birleştirerek konuşabilen bir hakkın kullanımını hükümetten istiyor ve bu mücadeleyi vermekten asla uzak durmayacağını belirten Demir, emeklilerin sadaka değil hak ettiğimiz sosyal devlet anlayışının refahından payımızı almak istiyoruz. Demokratik haklarımızın sendikal mücadele ile elde edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.