Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Emekliler cuma günü alanlarda

GENEL 09.12.2019 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3112+ kez okundu.
 

Emekliler cuma günü alanlarda

Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi’nin aldığı kararla, asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılacak zamma taleplerini dile getirecek olan emeklilerin, Cuma günü alanlarda olacağı bildirildi.

AYDIN- Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, 2020 bütçesine yönelik taleplerini dile getirmek isteyen emekliler, 13 Aralık Cuma gerçekleştirilecek olan basın açıklamasına emekten yana tüm yurttaşları davet etti. Tüm Emekliler Sendikası’nın alanlara çağrısı şöyle: “İşçi, Memur, Bağ-Kur emeklisi tüm emekli yurttaşlarla, emekten ve emekliden yana tüm dost kurumları ve basın mensuplarını sorunlarımızı ve taleplerimizi duyurmak üzere 2020 bütçesine yönelik taleplerimizle ilgili ‘Eş Zamanlı Basın Açıklamamıza’ katılmaya davet ediyoruz… NE İSTİYORUZ? - Tüm emekli maaşlarına 26 oranında zam yapılsın. - Tüm emeklilere yılda 2 kez birer maaş tutarında ikramiye verilsin. - Sağlık hizmetlerinde uygulanan tüm kesintiler kaldırılsın. - Toplu taşıma araçlarında ülkenin her yerinde emeklilere ve eşlerine ücretsiz ulaşım hakkı sağlansın. - İşçi, Memur ve Bağ-Kur emekli aylıkları arasındaki eşitsizlik giderilsin. - Emekli sendikaları statü yasası çıkartılarak, emeklilerin sendikal hakları Anayasal güvenceye alınsın. - Emekli maaşları tek yanlı olarak değil, sendika ile toplu sözleşme yapılarak belirlensin.” Edinilen bilgiye göre, Aydın’daki emekliler 13 Aralık 2019 Cuma günü Saat: 12.15’te Atatürk Kent Meydanı’nda bir araya gelecek.
Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi’nin aldığı kararla, asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılacak zamma taleplerini dile getirecek olan emeklilerin, Cuma günü alanlarda olacağı bildirildi.

AYDIN- Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, 2020 bütçesine yönelik taleplerini dile getirmek isteyen emekliler, 13 Aralık Cuma gerçekleştirilecek olan basın açıklamasına emekten yana tüm yurttaşları davet etti.

Tüm Emekliler Sendikası’nın alanlara çağrısı şöyle:

“İşçi, Memur, Bağ-Kur emeklisi tüm emekli yurttaşlarla, emekten ve emekliden yana tüm dost kurumları ve basın mensuplarını sorunlarımızı ve taleplerimizi duyurmak üzere 2020 bütçesine yönelik taleplerimizle ilgili ‘Eş Zamanlı Basın Açıklamamıza’ katılmaya davet ediyoruz…

NE İSTİYORUZ?

- Tüm emekli maaşlarına 26 oranında zam yapılsın.

- Tüm emeklilere yılda 2 kez birer maaş tutarında ikramiye verilsin.

- Sağlık hizmetlerinde uygulanan tüm kesintiler kaldırılsın.

- Toplu taşıma araçlarında ülkenin her yerinde emeklilere ve eşlerine ücretsiz ulaşım hakkı sağlansın.

- İşçi, Memur ve Bağ-Kur emekli aylıkları arasındaki eşitsizlik giderilsin.

- Emekli sendikaları statü yasası çıkartılarak, emeklilerin sendikal hakları Anayasal güvenceye alınsın.

- Emekli maaşları tek yanlı olarak değil, sendika ile toplu sözleşme yapılarak belirlensin.”

Edinilen bilgiye göre, Aydın’daki emekliler 13 Aralık 2019 Cuma günü Saat: 12.15’te Atatürk Kent Meydanı’nda bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.