Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Emekliler Başkan Alıcık’a teşekkür etti

GÜNCEL 29.05.2018 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4044+ kez okundu.
 

Emekliler Başkan Alıcık’a teşekkür etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi üyelerine ulaşım desteği sağladı.

AYDIN- Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Baştepe, “Başkanımız yapmış olduğu hizmetlerle yalnızca bizim değil tüm Aydın’ın takdirini kazanıyor” diye konuştu. Kültürel faaliyetlerin artırılması ve geliştirilmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Alıcık, “Şimdiye kadar onlarca dernek, okul ve mahallemize düzenlemiş oldukları geziler için ulaşım desteği sağladık. Nazilli Belediyesi olarak ilçemizde birçok kültürel ve sosyal faaliyete imza attık. Fakat bunların yanında ecdadımızın büyük fedakarlıklarla kazandığı bu toprakların gidip yerinde görülmesi gerekiyor. Çanakkale’de bu şehirlerden biri” dedi. Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden TÜED Başkanı Faruk Baştepe ise, “Başkanımız derneğimizi ziyarete geldiğinde kendisinden Çanakkale’ye gezisi için destek talebinde bulunmuştuk. Başkanımızda bizi ve üyelerimizi kırmayarak isteğimizi kabul etti. Göreve geldiği günden bu yana Nazilli’mizin yalnızca emekli şehri değil, çalışmak ve okumak için de Türkiye’nin en güzel memleketlerinden biri olduğunu kanıtladı. Başkanımız yapmış olduğu hizmetlerle yalnızca bizim değil tüm Aydın’ın takdirini kazanıyor” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi üyelerine ulaşım desteği sağladı.

AYDIN- Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Baştepe, “Başkanımız yapmış olduğu hizmetlerle yalnızca bizim değil tüm Aydın’ın takdirini kazanıyor” diye konuştu.

Kültürel faaliyetlerin artırılması ve geliştirilmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Alıcık, “Şimdiye kadar onlarca dernek, okul ve mahallemize düzenlemiş oldukları geziler için ulaşım desteği sağladık. Nazilli Belediyesi olarak ilçemizde birçok kültürel ve sosyal faaliyete imza attık. Fakat bunların yanında ecdadımızın büyük fedakarlıklarla kazandığı bu toprakların gidip yerinde görülmesi gerekiyor. Çanakkale’de bu şehirlerden biri” dedi.

Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden TÜED Başkanı Faruk Baştepe ise, “Başkanımız derneğimizi ziyarete geldiğinde kendisinden Çanakkale’ye gezisi için destek talebinde bulunmuştuk. Başkanımızda bizi ve üyelerimizi kırmayarak isteğimizi kabul etti. Göreve geldiği günden bu yana Nazilli’mizin yalnızca emekli şehri değil, çalışmak ve okumak için de Türkiye’nin en güzel memleketlerinden biri olduğunu kanıtladı. Başkanımız yapmış olduğu hizmetlerle yalnızca bizim değil tüm Aydın’ın takdirini kazanıyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.