Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

''Ellerinden geleni ardına koymasınlar''

MAGAZİN (AA) - Anadolu Ajansı | 30.05.2015 - 11:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4240+ kez okundu.
 

''Ellerinden geleni ardına koymasınlar''

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Ak Parti’nin seçim araçlarına yapılan saldırılar hakkında açıklama yaparak saldırıları sert dille kınadı.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Ak Parti’nin seçim araçlarına yapılan saldırılar hakkında açıklama yaparak saldırıları sert dille kınadı. Geçtiğimiz günlerde Efeler ilçesinin Efeler mahallesinde AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun seçim aracına saldırı düzenlenmişti. Bir diğer aday Abdurrahman Öz’ün seçim araçlarına da saldırı yapılmasının ardından Zeynep Karahan Uslu saldırılarla ilgili bir açıklama yaparak saldırıları sert bir dille eleştirildi. Zeynep Karahan Uslu yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Efeler mahallesinde park halindeki aracımıza saldırı yapıldı. Tekerlekleri bıçaklanarak resimleri sökülmüş. Diğer taraftan bir diğer adayımız sayın Abdurrahman Öz’ün de aracına saldırı gerçekleşmiş. Bu saldırılarda maddi zarar söz konusu ancak maddi zarardan ziyade bu saldırılar Türkiye’nin demokratik değerlerine, demokrasisine ve milli iradaye yapılan bir saldırıdır. Birileri hala demokrasiye bu tür şiddet eylemleriyle saldırı gerçekleştirerek millet iradesine ipotek koyabileceklerini zannetseler de, bilsinler ki buna hiçbir zaman muvaffak olamadılar ve hiçbir zaman da olamayacaklar. Bu saldırıyı gerçekleştirenler, vatandaşlarımızın özgür iradesine saldırmaktadır. Bu çerçevede ellerinden geleni ardına koymasınlar. Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar bu saldırının failleri her kim olursa olsun biz karşılarına demokrasimizle ve milletimizle birlikte dim dik çıkacağız. Bilsinler ki araçlarımız sokaklarda gezmeye devam edecek. Bütün mahallelerimizde, köylerimizde sokaklarımızda sadece araçlarımızla değil, fikriyatımızla, projelerimizle, duruşumuzla var olmaya ve milletimize ulaşmaya devam edeceğiz. Biz milletimize sesimizi, sözümüzü ve soluğumuzu ulaştırmaya devam edeceğiz. AK Parti’nin istikrarı adına, büyümenin devamı adına neler yaptığımızı ve önümüzdeki dönemde inşallah 4’üncü iktidar dönemimizde neler yapacağımızı ifade etmeye devam edeceğiz. Milletimizle kurduğumuz gönül bağlarını, gönül köprülerini bağdaştırmaya, perçinlemeye ve güçlendirmeye devam edeceğiz. Bir kez daha söylüyorum, ellerinden geleni ardına koymasınlar. Biz milletimiz ile birlikte buradayız. Dim dik ayaktayız. Bu saldırılar bizi hiçbir zaman yıldırmadı ve yıldırmayacak. Bize ve milletimize Allah’tan başka kimsenin gücü yetmez, yetmedi ve yetmeyecek inşallah. Şu ana kadar ülke genelinde AK Parti seçim bürolarımıza, araçlarımıza 150 küsur defa saldırı düzenlendi. Bu rakam sadece bu seçim dönemlerindeki rakam. Ama bizi yıldıramadılar, yıldıramayacaklar. Bu milletin kararlılığının önüne hiç kimse set çekemeyecek”
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Ak Parti’nin seçim araçlarına yapılan saldırılar hakkında açıklama yaparak saldırıları sert dille kınadı.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Ak Parti’nin seçim araçlarına yapılan saldırılar hakkında açıklama yaparak saldırıları sert dille kınadı.

Geçtiğimiz günlerde Efeler ilçesinin Efeler mahallesinde AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun seçim aracına saldırı düzenlenmişti. Bir diğer aday Abdurrahman Öz’ün seçim araçlarına da saldırı yapılmasının ardından Zeynep Karahan Uslu saldırılarla ilgili bir açıklama yaparak saldırıları sert bir dille eleştirildi. Zeynep Karahan Uslu yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

“Efeler mahallesinde park halindeki aracımıza saldırı yapıldı. Tekerlekleri bıçaklanarak resimleri sökülmüş. Diğer taraftan bir diğer adayımız sayın Abdurrahman Öz’ün de aracına saldırı gerçekleşmiş. Bu saldırılarda maddi zarar söz konusu ancak maddi zarardan ziyade bu saldırılar Türkiye’nin demokratik değerlerine, demokrasisine ve milli iradaye yapılan bir saldırıdır. Birileri hala demokrasiye bu tür şiddet eylemleriyle saldırı gerçekleştirerek millet iradesine ipotek koyabileceklerini zannetseler de, bilsinler ki buna hiçbir zaman muvaffak olamadılar ve hiçbir zaman da olamayacaklar. Bu saldırıyı gerçekleştirenler, vatandaşlarımızın özgür iradesine saldırmaktadır. Bu çerçevede ellerinden geleni ardına koymasınlar. Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar bu saldırının failleri her kim olursa olsun biz karşılarına demokrasimizle ve milletimizle birlikte dim dik çıkacağız. Bilsinler ki araçlarımız sokaklarda gezmeye devam edecek. Bütün mahallelerimizde, köylerimizde sokaklarımızda sadece araçlarımızla değil, fikriyatımızla, projelerimizle, duruşumuzla var olmaya ve milletimize ulaşmaya devam edeceğiz. Biz milletimize sesimizi, sözümüzü ve soluğumuzu ulaştırmaya devam edeceğiz. AK Parti’nin istikrarı adına, büyümenin devamı adına neler yaptığımızı ve önümüzdeki dönemde inşallah 4’üncü iktidar dönemimizde neler yapacağımızı ifade etmeye devam edeceğiz. Milletimizle kurduğumuz gönül bağlarını, gönül köprülerini bağdaştırmaya, perçinlemeye ve güçlendirmeye devam edeceğiz. Bir kez daha söylüyorum, ellerinden geleni ardına koymasınlar. Biz milletimiz ile birlikte buradayız. Dim dik ayaktayız. Bu saldırılar bizi hiçbir zaman yıldırmadı ve yıldırmayacak. Bize ve milletimize Allah’tan başka kimsenin gücü yetmez, yetmedi ve yetmeyecek inşallah. Şu ana kadar ülke genelinde AK Parti seçim bürolarımıza, araçlarımıza 150 küsur defa saldırı düzenlendi. Bu rakam sadece bu seçim dönemlerindeki rakam. Ama bizi yıldıramadılar, yıldıramayacaklar. Bu milletin kararlılığının önüne hiç kimse set çekemeyecek”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.