Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Elleri bağlanmış halde bulundu

ASAYİŞ 03.01.2015 - 15:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 2985+ kez okundu.
 

Elleri bağlanmış halde bulundu

Aydın’ın Söke ilçesinde yalnız yaşayan üç çocuk annesi kadının cesedi, evinde, elleri bağlanmış ve ağzı bantlanmış halde bulundu.

Aydın’ın Söke ilçesinde yalnız yaşayan üç çocuk annesi kadının cesedi, evinde, elleri bağlanmış ve ağzı bantlanmış halde bulundu. Olay, Söke’nin merkez Fevzipaşa Mahallesi Dalgıç Sokak’ta meydana geldi. Yalnız yaşayan ve gündelik tarım işlerine gittiği öğrenilen üç çocuk annesi Neriman Aktarmacı, evinde ölü bulundu. Korkunç cinayet, beraber çalışmaya gittikleri işçi arkadaşlarının sabah saatlerinde Neriman Aktarmacı’nın evine gitmeleriyle ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, şüpheliler Neriman Aktarmacı’nın evine hırsızlık amacıyla girdi. Kendilerini teşhis etme telaşına kapılan şahıslarla bir süre boğuştuğu anlaşılan Aktarmacı’nın, evin arka odasına götürüldüğü, el ve ayaklarının bağlamasının ardından ağzının da koli bandı ile bantlandığı, sonrasında ütü kablosu ile boğularak öldürüldüğü belirtildi. Cinayetin işlendiği eve gelen polislerin ilk incelmesinin ardından, talihsiz kadının cenazesi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna getirildi. Burada Cumhuriyet Savcılığınca yapılan ilk otopsinin ardından Neriman Aktarmacı’nın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürürken, öldürülen Neriman Aktarmacı’nın tanıdık biri olmadıkça kapısını kimseye açmadığı, bu nedenle katil ya da katillerin tanıdığı kişiler olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ayrıca, Aktarmacı’nın tarım işinde dayıbaşılık yaptığı ve işçilere dağıtılmak üzere evde bulunan bir miktar paranın da çalındığı ileri sürülüyor.
Aydın’ın Söke ilçesinde yalnız yaşayan üç çocuk annesi kadının cesedi, evinde, elleri bağlanmış ve ağzı bantlanmış halde bulundu.

Aydın’ın Söke ilçesinde yalnız yaşayan üç çocuk annesi kadının cesedi, evinde, elleri bağlanmış ve ağzı bantlanmış halde bulundu.

Olay, Söke’nin merkez Fevzipaşa Mahallesi Dalgıç Sokak’ta meydana geldi. Yalnız yaşayan ve gündelik tarım işlerine gittiği öğrenilen üç çocuk annesi Neriman Aktarmacı, evinde ölü bulundu. Korkunç cinayet, beraber çalışmaya gittikleri işçi arkadaşlarının sabah saatlerinde Neriman Aktarmacı’nın evine gitmeleriyle ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, şüpheliler Neriman Aktarmacı’nın evine hırsızlık amacıyla girdi. Kendilerini teşhis etme telaşına kapılan şahıslarla bir süre boğuştuğu anlaşılan Aktarmacı’nın, evin arka odasına götürüldüğü, el ve ayaklarının bağlamasının ardından ağzının da koli bandı ile bantlandığı, sonrasında ütü kablosu ile boğularak öldürüldüğü belirtildi. Cinayetin işlendiği eve gelen polislerin ilk incelmesinin ardından, talihsiz kadının cenazesi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna getirildi. Burada Cumhuriyet Savcılığınca yapılan ilk otopsinin ardından Neriman Aktarmacı’nın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürürken, öldürülen Neriman Aktarmacı’nın tanıdık biri olmadıkça kapısını kimseye açmadığı, bu nedenle katil ya da katillerin tanıdığı kişiler olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ayrıca, Aktarmacı’nın tarım işinde dayıbaşılık yaptığı ve işçilere dağıtılmak üzere evde bulunan bir miktar paranın da çalındığı ileri sürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.