Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Elektrik hattı otobanı kapattı

ASAYİŞ 07.08.2018 - 20:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3926+ kez okundu.
 

Elektrik hattı otobanı kapattı

Yüksek gerilim hattı kopunca otoban trafiğe kapandı.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesi yakınlarında kopan yüksek gerilim hattı nedeniyle Aydın-İzmir otobanı çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Edinilen bilgiye göre, bugün saat 17.00 sıralarında Germencik ilçesi Dağkarağaç Mevkii’nde otoban üzerinden geçen yüksek gerilim hattı bilinmeyen bir nedenle koptu. Yapılan ihbar üzerine güvenlik sebebiyle Aydın-İzmir otobanı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Otobana araç girişine izin verilmezken, teknik ekipler tarafından kopan yüksek gerilim hattının onarım çalışmaları devam ettiği öğrenildi. Aydın-İzmir otobanının kısa bir süre sonra tekrar trafiğe açılması bekleniyor.
Yüksek gerilim hattı kopunca otoban trafiğe kapandı.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesi yakınlarında kopan yüksek gerilim hattı nedeniyle Aydın-İzmir otobanı çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 17.00 sıralarında Germencik ilçesi Dağkarağaç Mevkii’nde otoban üzerinden geçen yüksek gerilim hattı bilinmeyen bir nedenle koptu. Yapılan ihbar üzerine güvenlik sebebiyle Aydın-İzmir otobanı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Otobana araç girişine izin verilmezken, teknik ekipler tarafından kopan yüksek gerilim hattının onarım çalışmaları devam ettiği öğrenildi. Aydın-İzmir otobanının kısa bir süre sonra tekrar trafiğe açılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.