Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Elden ele iyilik projesi sürüyor

GENEL 10.05.2017 - 22:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3734+ kez okundu.
 

Elden ele iyilik projesi sürüyor

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’nun başlattığı “Elden Ele İyilik Projesi”nin sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Projeyle ilgili yapılan açıklamaya göre, Elden Ele İyilik Projesi, öğrencilerin çevreye ve topluma karşı duyarlılığı, hazırlayıp hayata geçirdikleri projelerle devam ediyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında Suriyeli Çocuklara Yardım Kampanyası’nı içeren bir dizi çalışmanın yapıldığı "Elden Ele İyilik Projesi” kapsamında, öğrencilerin çevresine ve topluma karşı duyarlılığını arttırmak, sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nün “Sevgi Evleri"nde misafir edilen kimsesiz çocuklara yönelik bir dizi çalışma yapıldığı da belirtildi. Açıklamada şu bilgiler verildi: “1- Yaşları 5-12 aralığında bulunan 16 çocuk öğrencilerimizle piknik organizasyonu ile bir araya geldi; eğlendi ve kaynaştı. Bu öğrencilere oyuncak ve giysiler hediye edildi. 2- Zeka Oyunları, hikaye kitap setleri ve kırtasiye ürünlerinin yer aldığı hediyeler Çocuk Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı evlerde kalan çocuklara dağıtılmak üzere teslim edildi. Çocukların temiz ve bakımlı oldukları; tüm ihtiyaçlarının yerine getirildiğini görmüş olmak bizleri çok mutlu etti. Düzenlenen çalışmalar 5-12 yaş grubu için kıyafet, spor malzemesi, kitap ve kitaplık şeklinde devam edilecek.”
Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’nun başlattığı “Elden Ele İyilik Projesi”nin sürdüğü bildirildi.

AYDIN- Projeyle ilgili yapılan açıklamaya göre, Elden Ele İyilik Projesi, öğrencilerin çevreye ve topluma karşı duyarlılığı, hazırlayıp hayata geçirdikleri projelerle devam ediyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılında Suriyeli Çocuklara Yardım Kampanyası’nı içeren bir dizi çalışmanın yapıldığı "Elden Ele İyilik Projesi” kapsamında, öğrencilerin çevresine ve topluma karşı duyarlılığını arttırmak, sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nün “Sevgi Evleri"nde misafir edilen kimsesiz çocuklara yönelik bir dizi çalışma yapıldığı da belirtildi.

Açıklamada şu bilgiler verildi:

“1- Yaşları 5-12 aralığında bulunan 16 çocuk öğrencilerimizle piknik organizasyonu ile bir araya geldi; eğlendi ve kaynaştı. Bu öğrencilere oyuncak ve giysiler hediye edildi.

2- Zeka Oyunları, hikaye kitap setleri ve kırtasiye ürünlerinin yer aldığı hediyeler Çocuk Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı evlerde kalan çocuklara dağıtılmak üzere teslim edildi.

Çocukların temiz ve bakımlı oldukları; tüm ihtiyaçlarının yerine getirildiğini görmüş olmak bizleri çok mutlu etti. Düzenlenen çalışmalar 5-12 yaş grubu için kıyafet, spor malzemesi, kitap ve kitaplık şeklinde devam edilecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.