Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

El Sanatları Pazarı açıldı

GÜNCEL 11.04.2018 - 15:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2740+ kez okundu.
 

El Sanatları Pazarı açıldı

Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı, Ramazan Paşa Mahallesi Gençlik Caddesi’nde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı’nda açıldı.

AYDIN- Efeler Halk Eğitim Merkezi ile Efeler Belediyesi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarına devam eden kadınlar; el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Çoğunluğu ev hanımlarından oluşan kadınlar, bu yıl ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Barış Selçuk Basın Parkı’nda açılan el sanatları pazarında emeklerini kazanca dönüştürme fırsatı bulmuştu. Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı yeniden açıldı. 13 Nisan Cuma gününe kadar, 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacak pazarda; kokulu sabun, taş, ahşap boyama tepsiler, keçeden çantalar, kolye, takı, el örgüsü ürünler, kapı süsleri, iğne oyası tülbent ve örgü oyuncaklara kadar birçok farklı ürün satışa sunulacak. El emeklerini, Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı’nda satma imkanı bularak, ev ekonomilerine de katkı sağlayabileceklerini ifade eden kadınlar, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a bu imkanı kendilerine sağladığı için teşekkür ettiler.
Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı, Ramazan Paşa Mahallesi Gençlik Caddesi’nde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı’nda açıldı.

AYDIN- Efeler Halk Eğitim Merkezi ile Efeler Belediyesi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarına devam eden kadınlar; el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Çoğunluğu ev hanımlarından oluşan kadınlar, bu yıl ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Barış Selçuk Basın Parkı’nda açılan el sanatları pazarında emeklerini kazanca dönüştürme fırsatı bulmuştu.

Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı yeniden açıldı. 13 Nisan Cuma gününe kadar, 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacak pazarda; kokulu sabun, taş, ahşap boyama tepsiler, keçeden çantalar, kolye, takı, el örgüsü ürünler, kapı süsleri, iğne oyası tülbent ve örgü oyuncaklara kadar birçok farklı ürün satışa sunulacak.

El emeklerini, Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı’nda satma imkanı bularak, ev ekonomilerine de katkı sağlayabileceklerini ifade eden kadınlar, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a bu imkanı kendilerine sağladığı için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.