Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

El emeği göz nuru görücüye çıktı

GENEL 13.06.2017 - 19:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2917+ kez okundu.
 

El emeği göz nuru görücüye çıktı

Efeler Belediyesi’nin Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde kurs gören kursiyerler, el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.

AYDIN- Kadın ve gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaşın çeşitli konulardaki becerilerini arttırmak, yeteneklerini keşfetmek ve boş zamanlarını değerlendirmeyi hedefleyen Efeler Belediyesi, bu çerçevede açtığı Kültür Sanat Evleri ile önemli bir ihtiyaca cevap oluyor. Efeler Belediyesi Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılını tamamlayan kursiyerler tarafından yapılan eserlerden oluşan “Dönem Sonu Sergisi” ile görücüye çıktı. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde el emeği olan, ahşap boyama, örgü–iğne oyası, keçe süsleme gibi eserler sergilenerek vatandaşların beğenisine sunuldu. Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde 8 ay eğitim almış olan 60 kursiyerin eserlerinin görücüye çıktığı serginin açılışına Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. “GÜNÜMÜZÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ” Düşünen, üreten, sorgulama yapabilen gençliğe ihtiyaç olduğu vurgusu ile açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal, şunları söyledi: “Günümüz dünyasının araştıran, sorgulayan, düşünen nesillere ihtiyaç duyulduğu, hepimizin bildiği gerçeklerdendir. Düşünen, üreten, sorgulayan, araştıran nesilleri yetiştirmek içinde öğrenime verdiğimiz önem kadar, eğitime de önem vermemiz gerekliliği de hepimizin bildiği gerçeklerdendir. Sosyal aktivitelere önem vererek onları geliştirerek, hem yetiştirdiğimiz çocuklarımızın hem de yetişenlerin üzerinde olumlu etkiler yaratmak mümkün. Sosyal etkinlikler bireyin üzerinde çevresiyle iletişim kurmada, kendini keşfetmede, becerilerini geliştirerek bilgiye kolaylaştırmada, öz güveninin geliştiği ve sorumluluk bilincinin arttığı da bildiğimiz gerçekler. Efeler Belediyesi olarak günümüzü geleceğe taşımayı bilen, olağan işlerimiz yol, park, su gibi çalışmaların yanı sıra kültürel etkinliklerimize de önem vermenin gerektiğini biliyor ve destekliyoruz.”
Efeler Belediyesi’nin Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde kurs gören kursiyerler, el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.

AYDIN- Kadın ve gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaşın çeşitli konulardaki becerilerini arttırmak, yeteneklerini keşfetmek ve boş zamanlarını değerlendirmeyi hedefleyen Efeler Belediyesi, bu çerçevede açtığı Kültür Sanat Evleri ile önemli bir ihtiyaca cevap oluyor.

Efeler Belediyesi Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılını tamamlayan kursiyerler tarafından yapılan eserlerden oluşan “Dönem Sonu Sergisi” ile görücüye çıktı. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde el emeği olan, ahşap boyama, örgü–iğne oyası, keçe süsleme gibi eserler sergilenerek vatandaşların beğenisine sunuldu.

Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde 8 ay eğitim almış olan 60 kursiyerin eserlerinin görücüye çıktığı serginin açılışına Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“GÜNÜMÜZÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”

Düşünen, üreten, sorgulama yapabilen gençliğe ihtiyaç olduğu vurgusu ile açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal, şunları söyledi:

“Günümüz dünyasının araştıran, sorgulayan, düşünen nesillere ihtiyaç duyulduğu, hepimizin bildiği gerçeklerdendir. Düşünen, üreten, sorgulayan, araştıran nesilleri yetiştirmek içinde öğrenime verdiğimiz önem kadar, eğitime de önem vermemiz gerekliliği de hepimizin bildiği gerçeklerdendir. Sosyal aktivitelere önem vererek onları geliştirerek, hem yetiştirdiğimiz çocuklarımızın hem de yetişenlerin üzerinde olumlu etkiler yaratmak mümkün. Sosyal etkinlikler bireyin üzerinde çevresiyle iletişim kurmada, kendini keşfetmede, becerilerini geliştirerek bilgiye kolaylaştırmada, öz güveninin geliştiği ve sorumluluk bilincinin arttığı da bildiğimiz gerçekler. Efeler Belediyesi olarak günümüzü geleceğe taşımayı bilen, olağan işlerimiz yol, park, su gibi çalışmaların yanı sıra kültürel etkinliklerimize de önem vermenin gerektiğini biliyor ve destekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.