Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

El emeği göz nuru eserlere özel pazar

GENEL 08.03.2018 - 12:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2764+ kez okundu.
 

El emeği göz nuru eserlere özel pazar

Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı, Ramazan Paşa Mahallesi Gençlik Caddesi’nde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı’nda açıldı.

AYDIN - Efeler Halk Eğitim Merkezi ile Efeler Belediyesi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarına devam eden kadınlar; bir dönem boyunca ortaya çıkardığı el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Çoğunluğu ev hanımlarından oluşan kadınlar, el emeklerini, Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı’nda satma imkanı bularak, ev ekonomilerine de katkı sağlayabilecek. 9 Mart 2018 Cuma gününe kadar, 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacak pazarda; kokulu sabun, taş, ahşap boyama tepsiler, keçeden çantalar, kolye, takı, el örgüsü ürünler, kapı süsleri, iğne oyası tülbent ve örgü oyuncaklara kadar çeşitli ürünler sergileniyor.
Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı, Ramazan Paşa Mahallesi Gençlik Caddesi’nde bulunan Barış Selçuk Basın Parkı’nda açıldı.

AYDIN - Efeler Halk Eğitim Merkezi ile Efeler Belediyesi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarına devam eden kadınlar; bir dönem boyunca ortaya çıkardığı el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Çoğunluğu ev hanımlarından oluşan kadınlar, el emeklerini, Efeler Belediyesi El Sanatları Pazarı’nda satma imkanı bularak, ev ekonomilerine de katkı sağlayabilecek.

9 Mart 2018 Cuma gününe kadar, 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacak pazarda; kokulu sabun, taş, ahşap boyama tepsiler, keçeden çantalar, kolye, takı, el örgüsü ürünler, kapı süsleri, iğne oyası tülbent ve örgü oyuncaklara kadar çeşitli ürünler sergileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.