Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

El Ele Elden Ele Çarşısı açılıyor

EKONOMİ 28.11.2018 - 19:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1838+ kez okundu.
 

El Ele Elden Ele Çarşısı açılıyor

Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Aydın Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğinde “El Ele Elden Ele” sloganı ile hazırlanan çarşı, 29 Kasım saat 11.00’de Aydın Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açılacak.

AYDIN- Konu ile ilgili açıklamada bulunan Aydın TOBB Kadın Girişimciler Kurulu/Ege Bölge Başkanı Esen Türker, “Aydın Ticaret Borsası koordinasyonunda çalışmalarını yürüttüğümüz Kadın Girişimciler Kurulu olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan çarşımızda Aydın’da üretici kadınların el emeğiyle yaptıkları butik ürünler satışa sunulacaktır. 200 üretici kadınımızın içinden 15 kişiyi seçtik. 29 Kasım Perşembe saat 11.00’de Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger ve Borsa Başkanımız Fevzi Çondur’un teşrifleri ile açılışı yapılacak olan çarşımızda üretici kadınlar ürettikleri ürünleri sergileyerek, satışa sunacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çarşımıza herkesi davet ediyoruz” İfadelerine yer verdi. TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ile yaptıkları işbirliği sonucu Aydın Girişimci Kadınlar Derneği olarak kadınların üreterek, kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak amacıyla çeşitli projeler hazırladıklarını belirten Başkan Emel Uşaklı Filiz, çarşıya herkesin davetli olduğunu belirtti. Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Emel Uşaklı Filiz, “Aydın girişimci kadınlar olarak ‘El ele, elden ele’ sloganı ile yola çıktık. Kısa sürede projeye dönüştürdüğümüz sloganımız meyvelerini verdi. Çarşımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi. TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Aydın Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğinde “El Ele Elden Ele” sloganı ile hazırlanan Çarşı 01 Aralık Cumartesi gününe kadar satışlarına devam edecek.
Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Aydın Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğinde “El Ele Elden Ele” sloganı ile hazırlanan çarşı, 29 Kasım saat 11.00’de Aydın Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açılacak.

AYDIN- Konu ile ilgili açıklamada bulunan Aydın TOBB Kadın Girişimciler Kurulu/Ege Bölge Başkanı Esen Türker, “Aydın Ticaret Borsası koordinasyonunda çalışmalarını yürüttüğümüz Kadın Girişimciler Kurulu olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan çarşımızda Aydın’da üretici kadınların el emeğiyle yaptıkları butik ürünler satışa sunulacaktır. 200 üretici kadınımızın içinden 15 kişiyi seçtik. 29 Kasım Perşembe saat 11.00’de Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger ve Borsa Başkanımız Fevzi Çondur’un teşrifleri ile açılışı yapılacak olan çarşımızda üretici kadınlar ürettikleri ürünleri sergileyerek, satışa sunacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çarşımıza herkesi davet ediyoruz” İfadelerine yer verdi.

TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ile yaptıkları işbirliği sonucu Aydın Girişimci Kadınlar Derneği olarak kadınların üreterek, kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak amacıyla çeşitli projeler hazırladıklarını belirten Başkan Emel Uşaklı Filiz, çarşıya herkesin davetli olduğunu belirtti. Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Emel Uşaklı Filiz, “Aydın girişimci kadınlar olarak ‘El ele, elden ele’ sloganı ile yola çıktık. Kısa sürede projeye dönüştürdüğümüz sloganımız meyvelerini verdi. Çarşımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Aydın Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğinde “El Ele Elden Ele” sloganı ile hazırlanan Çarşı 01 Aralık Cumartesi gününe kadar satışlarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.