Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

El arabasında ölü bulundu

ASAYİŞ 29.11.2018 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2245+ kez okundu.
 

El arabasında ölü bulundu

Aydın'ın Karacasu ilçesi’ndeki Karşıyaka Mezarlığı'nda gönüllü olarak çalışan 82 yaşındaki adam, dikmeye götürdüğü çam fidanlarını taşıdığı el arabasının içinde ölü bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Karacasu’ya bağlı Karşıyaka Kabristanlığının üst bölümünde mezarlıklar arası ulaşımı sağlayan toprak yolda meydana gelen olayda, mezarlıkta çevre düzenlemesi çalışmalarında gönüllü olarak çalışan 82 yaşındaki Eşref Gölükçetin, çam fidanlarını taşıdığı el arabasının içinde hareketsiz bir şekilde yattığını gören ziyaretçiler, 112 Acil Servis Ekipleri’ne haber verdi. Öldüğü tespit edilen Gölükçetin’in cenazesi Karacasu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Gönüllü olarak mezarlıklarla ilgileniyordu Mezarlıkta hayatını kaybeden Eşref Gölükçetin’in, hemen her gün Karşıyaka Mezarlığı'na gelerek yakınlarının mezarlarını ziyaret ettiği, diğer mezarların da gönüllü olarak bakımını yaptığı öğrenildi. El arabasıyla taşıdığı çam fidanlarını dikemeden hayatını kaybeden, Gölükçetin’in 4 çocuk babası olduğu bildirildi.
Aydın'ın Karacasu ilçesi’ndeki Karşıyaka Mezarlığı'nda gönüllü olarak çalışan 82 yaşındaki adam, dikmeye götürdüğü çam fidanlarını taşıdığı el arabasının içinde ölü bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Karacasu’ya bağlı Karşıyaka Kabristanlığının üst bölümünde mezarlıklar arası ulaşımı sağlayan toprak yolda meydana gelen olayda, mezarlıkta çevre düzenlemesi çalışmalarında gönüllü olarak çalışan 82 yaşındaki Eşref Gölükçetin, çam fidanlarını taşıdığı el arabasının içinde hareketsiz bir şekilde yattığını gören ziyaretçiler, 112 Acil Servis Ekipleri’ne haber verdi. Öldüğü tespit edilen Gölükçetin’in cenazesi Karacasu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Gönüllü olarak mezarlıklarla ilgileniyordu

Mezarlıkta hayatını kaybeden Eşref Gölükçetin’in, hemen her gün Karşıyaka Mezarlığı'na gelerek yakınlarının mezarlarını ziyaret ettiği, diğer mezarların da gönüllü olarak bakımını yaptığı öğrenildi. El arabasıyla taşıdığı çam fidanlarını dikemeden hayatını kaybeden, Gölükçetin’in 4 çocuk babası olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.