Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ekonomi Kulübü’nden Cumhurbaşkanına destek

GENEL 14.08.2018 - 13:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3469+ kez okundu.
 

Ekonomi Kulübü’nden Cumhurbaşkanına destek

Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar, yaptığı yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanına ve hükümete destek verdiklerini bildirdi.

AYDIN- Başkan Çınar, “Uluslararası hukuk ve ticaret kurallarına hiçe sayarak ülkemize karşı ekonomik savaş başlatmış, bu savaşın sonunda ekonomik argümanlara siyasi kazanç hedeflemiştir. Uzun süredir farklı argümanlarla bozulmak istenen ülke huzuru, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından yeni yöntem denenmektedir” dedi. Çınar, açıklamasına şöyle devam etti: “Ekonomi Kulübü ailesi olarak inanıyoruz ki tarihte pek çok kez zor zamanlarda kenetlenmeyi düstur haline getirmiş milletiz yine aynı basireti gösterecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve milletimiz dik duruşundan ödün vermeyecektir. Bu kararlılık ile tüm siyasi ve ekonomik tuzakların üstesinden gelerek daha güçlü bir Türkiye ile 2023, 2071 ve daha nice milli hedeflere sarsılmaz bir inançla ilerleyecektir. Biz de Ekonomi Kulübü olarak bu mücadelede üzerimize düşeni yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin sonuna kadar arkasındayız, Allah cc yar ve yardımcımız olsun.”
Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar, yaptığı yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanına ve hükümete destek verdiklerini bildirdi.

AYDIN- Başkan Çınar, “Uluslararası hukuk ve ticaret kurallarına hiçe sayarak ülkemize karşı ekonomik savaş başlatmış, bu savaşın sonunda ekonomik argümanlara siyasi kazanç hedeflemiştir. Uzun süredir farklı argümanlarla bozulmak istenen ülke huzuru, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından yeni yöntem denenmektedir” dedi. Çınar, açıklamasına şöyle devam etti:

“Ekonomi Kulübü ailesi olarak inanıyoruz ki tarihte pek çok kez zor zamanlarda kenetlenmeyi düstur haline getirmiş milletiz yine aynı basireti gösterecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve milletimiz dik duruşundan ödün vermeyecektir.

Bu kararlılık ile tüm siyasi ve ekonomik tuzakların üstesinden gelerek daha güçlü bir Türkiye ile 2023, 2071 ve daha nice milli hedeflere sarsılmaz bir inançla ilerleyecektir.

Biz de Ekonomi Kulübü olarak bu mücadelede üzerimize düşeni yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin sonuna kadar arkasındayız, Allah cc yar ve yardımcımız olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.