Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ekonomi Kulübü’nden bayram mesajı

GENEL 31.05.2019 - 12:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3948+ kez okundu.
 

Ekonomi Kulübü’nden bayram mesajı

Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi Başkanı Yıldıray Servet Çınar, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN-Bayramın barış, sevgi, kardeşlik ve dostluk içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Çınar, yayınladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi vasıflarla toplumsal barışımızın daha da güçlenmesine vesile olmasını umduğumuz Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve manevi hissiyatın en ileri seviyeye çıktığı, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği müstesna günlerdir. Bu kutsal günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Bu duygularımızla Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımızla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.’’
Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi Başkanı Yıldıray Servet Çınar, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN-Bayramın barış, sevgi, kardeşlik ve dostluk içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Çınar, yayınladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi vasıflarla toplumsal barışımızın daha da güçlenmesine vesile olmasını umduğumuz Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve manevi hissiyatın en ileri seviyeye çıktığı, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği müstesna günlerdir.

Bu kutsal günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu duygularımızla Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımızla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.