Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ekim ayında yaz keyfi

RESMİ İLAN 05.10.2015 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 59050+ kez okundu.
 

Ekim ayında yaz keyfi

Aydın ve ilçelerinde ekim ayında yaz keyfini yaşıyor

Yurt büyük bir bölümünde yağışlar etkisini sürdürürken, hava sıcaklığının 30 derecelerde seyrettiği Aydın’da deniz keyfi devam ediyor.  Aydın’ın önemli tatil beldeleri olan Kuşadası ve Didim ilçelerinde, Ekin ayına girilmesine rağmen hava sıcaklığı 30 dereceler seviyesine seyretmeye devam ediyor. Yurdun önemli bir bölümünde soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkilerken, Aydın’da sahil şeridini olduran yerli ve yabancı turistler güneş ve denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Ekim ayının ilk haftasına güneşli ve sıcak havada giren Aydın bölgesinde 30 dereceye yaklaşan sıcak hava nedeni ile Ekim ayında plaj keyfi ve deniz keyfi yapanlarla doldu taşarken, sahil şeridinde yakıcı güneşten denizden gelen serinlikten faydalanmak isteyen sahil şeridini doldurdu. Didim ve Kuşadası’ndaki plajlarda Ağustos yoğunluğunu aratmayan renkli görüntüler yaşandı. Kuşadası ve Didim’deki sahillere akın eden yerli ve yabancı turistler, Ekim ayında denize girerek, yılın son güneşli günlerin tadını çıkardı. Meteorolojiden gelen habere göre ise Ekim ayının ikinci haftasında Kıyı Ege’de yağış bekleniyor.
Aydın ve ilçelerinde ekim ayında yaz keyfini yaşıyor

Yurt büyük bir bölümünde yağışlar etkisini sürdürürken, hava sıcaklığının 30 derecelerde seyrettiği Aydın’da deniz keyfi devam ediyor. 

Aydın’ın önemli tatil beldeleri olan Kuşadası ve Didim ilçelerinde, Ekin ayına girilmesine rağmen hava sıcaklığı 30 dereceler seviyesine seyretmeye devam ediyor. Yurdun önemli bir bölümünde soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkilerken, Aydın’da sahil şeridini olduran yerli ve yabancı turistler güneş ve denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor.

Ekim ayının ilk haftasına güneşli ve sıcak havada giren Aydın bölgesinde 30 dereceye yaklaşan sıcak hava nedeni ile Ekim ayında plaj keyfi ve deniz keyfi yapanlarla doldu taşarken, sahil şeridinde yakıcı güneşten denizden gelen serinlikten faydalanmak isteyen sahil şeridini doldurdu. Didim ve Kuşadası’ndaki plajlarda Ağustos yoğunluğunu aratmayan renkli görüntüler yaşandı.

Kuşadası ve Didim’deki sahillere akın eden yerli ve yabancı turistler, Ekim ayında denize girerek, yılın son güneşli günlerin tadını çıkardı. Meteorolojiden gelen habere göre ise Ekim ayının ikinci haftasında Kıyı Ege’de yağış bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.