Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

EİB, 2 binden fazla ihracatçıyı eğitti

EKONOMİ 30.08.2017 - 10:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4152+ kez okundu.
 

EİB, 2 binden fazla ihracatçıyı eğitti

EİB, 2 binden fazla ihracatçıya 33 konuda 6800 saat eğitim verdi

AYDIN- Egeli ihracatçılara sosyal medyadan istihdam teşviklerine kadar 33 konuda eğitim verildi Dünya’daki hızlı değişim ve dönüşüme ayak uydurmanın yolunun sürekli yenilenmeden ve eğitimden geçtiğinin farkında olan Ege İhracatçı Birlikleri, ihracatçı firmaların sahiplerine, yöneticilerine ve profesyonellerine yönelik eğitim programlarını arttırarak sürdürüyor. Ege İhracatçı Birlikleri, ihracatçı firmaların yönetici ve profesyonellerinin gelişimi için; Sosyal Medyadan Ar-Ge Tasarım Desteklerine, Dijital Reklamcılıktan İstihdam Teşviklerine, Müşteri İlişkileri Yönetiminden İhracatta e-Fatura Uygulamasına, Eximbank kredilerinden Sanayi 4.0’a kadar 33 konuda eğitimler düzenledi. Ege İhracatçı Birlikleri 2016 yılında ihracatçı firmalara 40 değişik konuda eğitim programları düzenlerken 2 bin kişiye 15 bin saatlik eğitim vermişti. 2017 yılında eğitim programlarına hız kesmeden devam eden EİB’nin, 2017 yılının ilk yarısında 33 farklı konuda düzenlediği eğitimlere 2 binden fazla kişi katılım gösterdi. Gerek mevzuat, gerekse diğer konularda sürekli bir yenilenme ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, 2017 yılında bu yenilenme ihtiyacına uygun eğitim takvimi oluşturduklarını ve eğitimlere gösterilen ilginin kendilerini yeni eğitim programları düzenleme konusunda motive ettiğini kaydetti. Yüzde 93 memnuniyet oranına ulaşıldı Eğitim takviminin omurgasını Ege İhracatçı Birlikleri üyeleriyle gerçekleştirdikleri ankette talep edilen konuların oluşturduğunu anlatan Ünlütürk, “İhracatçılarımızın talepleri ve Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurullarının değerlendirmesi sonucunda oluşan eğitim programına göre 2017 yılının ilk yarısında 33 konuda 2 binden kişiye 6800 saat eğitim verdik. Eğitimlerimize katılanların değerlendirmesi sonucunda yüzde 93 memnuniyet oranına ulaştık. Amacımız önümüzdeki süreçte bu oranı yüzde 100’e çıkarmak olacak. 2016 yılının tamamında eğitim programlarımıza 2 bin kişi katılmışken, 2017 yılının ilk yarısında bu rakamı yakaladık. 2017 yılı sonunda hedefimiz 3 bin kişiye ulaşmak” şeklinde konuştu. 2017 yılının ikinci yarısı için 19 eğitim şimdiden programlandı Ege İhracatçı Birlikleri, 2017 yılının ikinci yarısı için 19 konuda eğitim programladı. İhracatta Devlet Yardımları, İthalatta Gümrük Mevzuatı, Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimi, İhracatta Gümrük Mevzuatı, İşletme Bütçeleri ve Bütçe Kontrol Teknikleri, İhracatta KDV İstisnası ve İade İşlemleri, İhracatta Müşteri Bulma, Hedef Pazarların Seçimi ve Pazar Geliştirme, Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi eğitim konularından bir kısmını oluşturuyor.
EİB, 2 binden fazla ihracatçıya 33 konuda 6800 saat eğitim verdi

AYDIN- Egeli ihracatçılara sosyal medyadan istihdam teşviklerine kadar 33 konuda eğitim verildi

Dünya’daki hızlı değişim ve dönüşüme ayak uydurmanın yolunun sürekli yenilenmeden ve eğitimden geçtiğinin farkında olan Ege İhracatçı Birlikleri, ihracatçı firmaların sahiplerine, yöneticilerine ve profesyonellerine yönelik eğitim programlarını arttırarak sürdürüyor.

Ege İhracatçı Birlikleri, ihracatçı firmaların yönetici ve profesyonellerinin gelişimi için; Sosyal Medyadan Ar-Ge Tasarım Desteklerine, Dijital Reklamcılıktan İstihdam Teşviklerine, Müşteri İlişkileri Yönetiminden İhracatta e-Fatura Uygulamasına, Eximbank kredilerinden Sanayi 4.0’a kadar 33 konuda eğitimler düzenledi.

Ege İhracatçı Birlikleri 2016 yılında ihracatçı firmalara 40 değişik konuda eğitim programları düzenlerken 2 bin kişiye 15 bin saatlik eğitim vermişti. 2017 yılında eğitim programlarına hız kesmeden devam eden EİB’nin, 2017 yılının ilk yarısında 33 farklı konuda düzenlediği eğitimlere 2 binden fazla kişi katılım gösterdi.

Gerek mevzuat, gerekse diğer konularda sürekli bir yenilenme ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, 2017 yılında bu yenilenme ihtiyacına uygun eğitim takvimi oluşturduklarını ve eğitimlere gösterilen ilginin kendilerini yeni eğitim programları düzenleme konusunda motive ettiğini kaydetti.

Yüzde 93 memnuniyet oranına ulaşıldı

Eğitim takviminin omurgasını Ege İhracatçı Birlikleri üyeleriyle gerçekleştirdikleri ankette talep edilen konuların oluşturduğunu anlatan Ünlütürk, “İhracatçılarımızın talepleri ve Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurullarının değerlendirmesi sonucunda oluşan eğitim programına göre 2017 yılının ilk yarısında 33 konuda 2 binden kişiye 6800 saat eğitim verdik. Eğitimlerimize katılanların değerlendirmesi sonucunda yüzde 93 memnuniyet oranına ulaştık. Amacımız önümüzdeki süreçte bu oranı yüzde 100’e çıkarmak olacak. 2016 yılının tamamında eğitim programlarımıza 2 bin kişi katılmışken, 2017 yılının ilk yarısında bu rakamı yakaladık. 2017 yılı sonunda hedefimiz 3 bin kişiye ulaşmak” şeklinde konuştu.

2017 yılının ikinci yarısı için 19 eğitim şimdiden programlandı

Ege İhracatçı Birlikleri, 2017 yılının ikinci yarısı için 19 konuda eğitim programladı. İhracatta Devlet Yardımları, İthalatta Gümrük Mevzuatı, Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimi, İhracatta Gümrük Mevzuatı, İşletme Bütçeleri ve Bütçe Kontrol Teknikleri, İhracatta KDV İstisnası ve İade İşlemleri, İhracatta Müşteri Bulma, Hedef Pazarların Seçimi ve Pazar Geliştirme, Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi eğitim konularından bir kısmını oluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.