Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eğitimden Bir Kare Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı

GENEL 07.12.2018 - 16:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1873+ kez okundu.
 

Eğitimden Bir Kare Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) tarafından tertiplenen Eğitimden Bir Kare Fotoğraf Yarışması’nın 2.’si düzenlendi.

AYDIN- Bu yıl 2.’si düzenlenen yarışmaya herkesin davetli olduğunu belirten Eğitim-Bir-Sen Aydın Şubesi Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Atabey, yarışmaya son başvuru tarihinin 1 Nisan 2019 olduğunu açıkladı. Yarışmanın Aydın ayağında eğitimle ilgili ilginç karelerin yanı sıra, ilin tarihi yerlerine ait fotoğraflarla da yarışmaya katılım beklediklerini belirten Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi’nin basından sorumlu başkan yardımcısı Ömer Atabey, yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirileceğini söyledi. Atabey, yarışmada birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye de 2 bin lira ödül verileceği Mehmet Akif İnan Özel Ödülü’nün ise bin 500 lira olarak belirlendiği kaydedildi.
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) tarafından tertiplenen Eğitimden Bir Kare Fotoğraf Yarışması’nın 2.’si düzenlendi.

AYDIN- Bu yıl 2.’si düzenlenen yarışmaya herkesin davetli olduğunu belirten Eğitim-Bir-Sen Aydın Şubesi Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Atabey, yarışmaya son başvuru tarihinin 1 Nisan 2019 olduğunu açıkladı.

Yarışmanın Aydın ayağında eğitimle ilgili ilginç karelerin yanı sıra, ilin tarihi yerlerine ait fotoğraflarla da yarışmaya katılım beklediklerini belirten Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesi’nin basından sorumlu başkan yardımcısı Ömer Atabey, yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirileceğini söyledi.

Atabey, yarışmada birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye de 2 bin lira ödül verileceği Mehmet Akif İnan Özel Ödülü’nün ise bin 500 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.