Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eğitimde çalışmalar incelendi

EĞİTİM 29.07.2017 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3694+ kez okundu.
 

Eğitimde çalışmalar incelendi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı ile Daire Başkanları Gültekin Kekeçoğlu ve Eyüp Tanyıldız, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Fatih Projesi çalışmaları kapsamında ağ alt yapıları biten okulları yerinde gördü.

AYDIN- Yapılan inceleme ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’nu makamında ziyaret eden Tırnakçı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmaları başlayan STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik Eğitimi) Projesi’ nin Aydın’daki faaliyetlerini de yakından takip ettiğini belirterek projenin öğrencilerin teorik bilginin uygulamaya, ürüne ve yenilikçi buluşlara dönüştürülmesini amaçlayan, farklı disiplinlerde öğrendikleri bilgileri bir bütünün parçaları olarak görmelerini sağlayan dünyada birçok ülkenin öğretim programlarına dâhil ettiği bir eğitim yaklaşımı olma özelliğini vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu, STEM Eğitimi’nin dünyada okul öncesi eğitimden yüksek öğretime kadar tüm eğitim sürecini kapsayan disiplinler arası bir yaklaşım olarak kabul edildiğini ifade ederek, önceki yıllarda projeyi uygulayan bir eğitim lideri olarak STEM Projesi ve çalışmalarının Aydın için eğitimde kaliteyi ve başarıyı arttırma açısından önemli katkısı olacağına inandığını belirtti.
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı ile Daire Başkanları Gültekin Kekeçoğlu ve Eyüp Tanyıldız, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Fatih Projesi çalışmaları kapsamında ağ alt yapıları biten okulları yerinde gördü.

AYDIN- Yapılan inceleme ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’nu makamında ziyaret eden Tırnakçı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmaları başlayan STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik Eğitimi) Projesi’ nin Aydın’daki faaliyetlerini de yakından takip ettiğini belirterek projenin öğrencilerin teorik bilginin uygulamaya, ürüne ve yenilikçi buluşlara dönüştürülmesini amaçlayan, farklı disiplinlerde öğrendikleri bilgileri bir bütünün parçaları olarak görmelerini sağlayan dünyada birçok ülkenin öğretim programlarına dâhil ettiği bir eğitim yaklaşımı olma özelliğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu, STEM Eğitimi’nin dünyada okul öncesi eğitimden yüksek öğretime kadar tüm eğitim sürecini kapsayan disiplinler arası bir yaklaşım olarak kabul edildiğini ifade ederek, önceki yıllarda projeyi uygulayan bir eğitim lideri olarak STEM Projesi ve çalışmalarının Aydın için eğitimde kaliteyi ve başarıyı arttırma açısından önemli katkısı olacağına inandığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.