Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eğitimci Engin Polat, Aydın kamuoyuna çağrıda bulundu!

EĞİTİM 15.08.2020 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 5472+ kez okundu.
 

Eğitimci Engin Polat, Aydın kamuoyuna çağrıda bulundu!

Aydın’ın köklü eğitim kurumlarından, Lider Eğitim Kurumları Kurucularından Engin Polat, eğitimin 12 aya yayılması gerektiğini ve alanıyla ilgili birçok öneride de bulundu.

Aydın’ın köklü eğitim kurumlarından, Lider Eğitim Kurumları Kurucularından Engin Polat, eğitimin 12 aya yayılması gerektiğini ve alanıyla ilgili birçok öneride de bulundu. Polat, “Ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimini hiç bir polemiğe kurban etmeden çözülebileceğini ifade etti”  Lider Eğitim Kurumları Kurucularından Engin Polat, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı paylaşımı Aydın’da ses getirdi.          EĞİTİM 12 AYA YAYILSIN... Polat paylaşımında şunları ifade etti, “Tam da bugün her şey net ve kesin bir hal almış ve yanlış eğitim politikaları kendi itirafını yapıyorken.. sosyal medyada okulların polemiğine giren herkesten ve milyonlarca ailemizden bir baba , yüzlerce lider çocuğun Engin amcası ve yüksek lisansını eğitim ekonomisi üzerine yapan bir uzman olarak tek bir şey istiyorum... Eğitim 12 aya yayılsın..hangi kriz çıkarsa çıksın zaman esnekliği çok rahat yapılabilir ve süreklilik ilkesine de büyük faydası olur... Milli gelirden pay önemli ölçüde artsın ve böylelikle fiziksel koşulları modern kampüsler yapılsın. Sanat, spor ve bolca atölye alanları kurulsun... bir kriz esnasında altyapı her türlü değişime açık olsun ve okul açma kriterleri en optimum seviyeye çıksın... bunu ülkemin tüm çocukları hak ediyor.. Yeni otoban ve siyasi partilere hazineden ayrılan fonlardan da rahatça yapılabilir. İşsiz yüz binlerce öğretmen adayı tamda bu zamanda göreve alınarak sınıflar bu kampüslerde rahatça bölünebilmeli... İlkokul da iki sınıf öğretmeni ve yeterli sayıda pdr Uzmanı modeline geçilmeli... Özel okullar devlet okullarıyla mücadelede çok zorlanmalı.. Ki şuan da değerli eğitim emekçileri bu tür planlamayı devlet okullarında gönülden bekliyorlar.. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimini hiç bir polemiğe kurban etmeden çözebiliriz... Bunlar hayal değil inanalım.. karantina hastaneleri 3 ayda kuruldu .. okullar da kurulur ve aziz Türk milletininde maddi destekleriyle... Saygılarımla.. harekete geçelim... Kamuoyu oluşturalım” diyerek bir çağrıda bulundu.    
Aydın’ın köklü eğitim kurumlarından, Lider Eğitim Kurumları Kurucularından Engin Polat, eğitimin 12 aya yayılması gerektiğini ve alanıyla ilgili birçok öneride de bulundu.

Aydın’ın köklü eğitim kurumlarından, Lider Eğitim Kurumları Kurucularından Engin Polat, eğitimin 12 aya yayılması gerektiğini ve alanıyla ilgili birçok öneride de bulundu.

Polat, “Ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimini hiç bir polemiğe kurban etmeden çözülebileceğini ifade etti”  Lider Eğitim Kurumları Kurucularından Engin Polat, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı paylaşımı Aydın’da ses getirdi.

        

EĞİTİM 12 AYA YAYILSIN...

Polat paylaşımında şunları ifade etti, “Tam da bugün her şey net ve kesin bir hal almış ve yanlış eğitim politikaları kendi itirafını yapıyorken.. sosyal medyada okulların polemiğine giren herkesten ve milyonlarca ailemizden bir baba , yüzlerce lider çocuğun Engin amcası ve yüksek lisansını eğitim ekonomisi üzerine yapan bir uzman olarak tek bir şey istiyorum...

Eğitim 12 aya yayılsın..hangi kriz çıkarsa çıksın zaman esnekliği çok rahat yapılabilir ve süreklilik ilkesine de büyük faydası olur...

Milli gelirden pay önemli ölçüde artsın ve böylelikle fiziksel koşulları modern kampüsler yapılsın. Sanat, spor ve bolca atölye alanları kurulsun...

bir kriz esnasında altyapı her türlü değişime açık olsun ve okul açma kriterleri en optimum seviyeye çıksın...

bunu ülkemin tüm çocukları hak ediyor.. Yeni otoban ve siyasi partilere hazineden ayrılan fonlardan da rahatça yapılabilir.

İşsiz yüz binlerce öğretmen adayı tamda bu zamanda göreve alınarak sınıflar bu kampüslerde rahatça bölünebilmeli...

İlkokul da iki sınıf öğretmeni ve yeterli sayıda pdr Uzmanı modeline geçilmeli...

Özel okullar devlet okullarıyla mücadelede çok zorlanmalı..

Ki şuan da değerli eğitim emekçileri bu tür planlamayı devlet okullarında gönülden bekliyorlar..

Ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimini hiç bir polemiğe kurban etmeden çözebiliriz...

Bunlar hayal değil inanalım.. karantina hastaneleri 3 ayda kuruldu .. okullar da kurulur ve aziz Türk milletininde maddi destekleriyle...

Saygılarımla.. harekete geçelim...

Kamuoyu oluşturalım” diyerek bir çağrıda bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.