Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Eğitim skandalına adli ve idari soruşturma

02.11.2017 - 22:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2504+ kez okundu.
 

Eğitim skandalına adli ve idari soruşturma

KUŞADASI-Kuşadası’nda Cumhuriyet ilkokulu’nda yaşanan “Öğretmen şiddeti” ile ilgili dün yaptığımız haber ses getirdi.

Başvurdukları her merciden olumsuz yanıt alan velilerin bu haykırışını İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu velilere makamına davet ederek, yaşanan bu üzücü olaya el koydu. Şiddette maruz kalan Kuşadası Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıfı öğrencilerin anneleri bugün sabah saatlerinde Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı servisine gelerek, çocuklarıyla ilgili tıbbi tanı ve psikolojileriyle ilgili tedavi amaçlı kontrole getirdiler. Uzman hekim tarafından yapılan tetkiklerin sonucunda, “Çocuklara fizyolojik ve Psikolojik travma” tanısı konuldu. Uzman hekim acilen hastanede görevli Polis memurunu muayene odasına davet ederek “Adli Soruşturma” açılmasını istedi. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na yapılan ziyarette “İdari soruşturmanın” başlatıldığını söyledi. Gezgin Değirmenci/Aydın
KUŞADASI-Kuşadası’nda Cumhuriyet ilkokulu’nda yaşanan “Öğretmen şiddeti” ile ilgili dün yaptığımız haber ses getirdi.

Başvurdukları her merciden olumsuz yanıt alan velilerin bu haykırışını İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu velilere makamına davet ederek, yaşanan bu üzücü olaya el koydu.

Şiddette maruz kalan Kuşadası Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıfı öğrencilerin anneleri bugün sabah saatlerinde Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı servisine gelerek, çocuklarıyla ilgili tıbbi tanı ve psikolojileriyle ilgili tedavi amaçlı kontrole getirdiler.

Uzman hekim tarafından yapılan tetkiklerin sonucunda, “Çocuklara fizyolojik ve Psikolojik travma” tanısı konuldu. Uzman hekim acilen hastanede görevli Polis memurunu muayene odasına davet ederek “Adli Soruşturma” açılmasını istedi. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na yapılan ziyarette “İdari soruşturmanın” başlatıldığını söyledi.

Gezgin Değirmenci/Aydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.